Fatih Karagümrük Seriyi Son Dakikada Sürdürdü

ANA SAYFAHABERLER → Fatih Karagümrük Seriyi Son Dakikada Sürdürdü

Fatih Karagümrük Seriyi Son Dakikada Sürdürdü

Fatih Karagümrük Seriyi Son Dakikada Sürdürdü

VavaCars Fatih Karagümrük ile Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında karşılaştı.

Son dakikalarının büyük heyecana sahne olduğu mücadelede iki takım da 1’er puan aldı.

Medipol Başakşehir, Danijel Aleksic’in attığı golle ilk yarının 42.dakikasında öne geçti. Andrea Pirlo önderliğindeki ev sahibi ekip, golcüsü Fabio Borini ile bu gole yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

Konuk ekipte teknik direktör Emre Belözoğlu, devre arasında kırmızı kart gördü ve takımını ikinci yarıda yalnız bıraktı.

Buna karşın Medipol Başakşehir, maç sona ererken 90+1’de Serdar Gürler ile üstünlüğü ele geçirdi. Ancak VavaCars Fatih Karagümrük, bir diğer golcüsü Mbaye Diagne ile eşitliği sağlayarak skoru belirledi.

2-2’lik sonucun ardından VavaCars Fatih Karagümrük’ün Süper Lig’deki namağlup serisi 10 maça çıkmış oldu.

“Oyuncular İçin Zor Bir Periyottu”

VavaCars Fatih Karagümrük’te teknik direktör Andrea Pirlo, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig’de son 10 maçında mağlubiyet almayan kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü, “Şu an 10 maça çıktı serimiz. Bunu sürdürmek, kaybetmemek önemliydi. Hem kazanabilirdik hem kaybedebilirdik bugün. Genel anlamda memnunum maçtan. Zor bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk, yukarıları hedefleyen bir takım Başakşehir. Genel anlamda 1 puan kazanılmış diyebilirim.” diye konuştu.

Andrea Pirlo, milli ara öncesi yapılan maçların her zaman konsantrasyon açısından zor olduğunu söyleyerek oyunculuk günlerine atıf yaptı:

“Bu tip maçlarda daha büyük sıkıntılar yaşanabilir. Çünkü ben de bir oyuncuydum, eskiden bunları yaşamıştım. Milli takımı düşünürsünüz, tatili düşünürsünüz. O yüzden hep yüksek konsantrasyonda tutmaya çalıştık herkesi. Oyuncular için de bu periyot zor bir periyottu.”

“Puanları Elimizle Verdik”

Medipol Başakşehir’de ise teknik direktör Emre Belözoğlu kırmızı kartı sebebiyle maç sonunda röportaj veremedi.

Onun yerine konuşan teknik sorumlu Erdinç Sözer, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle takımı tebrik etmek istiyorum. Her oyuncumuz çok büyük bir mücadele verdi. Sonuçta verdiğimiz emeğin karşılığını alamadık, berabere bitti maç. İlk yarı bence penaltı değildi. Kenny’nin teması tabii ki vardı ancak Borini’yi itmedi. Ben olsam penaltı vermezdim.”

“İkinci devrede çok güzel bir gol attık. Son anda gereksiz bir golde maçı verdik, bizim hatamız. Puanları elimizle verdik. Onun için çok üzgünüz.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

VavaCars Fatih Karagümrük’te takımın golcüleri Fabio Borini ve Mbaye Diagne, gösterdikleri performanslarla bir kez daha takımlarına puan getiren isim oldular.

Andrea Pirlo’nun öğrencileri bu sezon ligdeki 15.gollerini atarak toplamda yaptıkları gol katkısını 30’a çıkardılar.