Fatih Karagümrük-Gaziantep FK Maç Önü

ANA SAYFAHABERLER → Fatih Karagümrük-Gaziantep FK Maç Önü

Fatih Karagümrük-Gaziantep FK Maç Önü

Fatih Karagümrük-Gaziantep FK Maç Önü

Spor Toto Süper Lig’in Dünya Kupası arası öncesi son günü, VavaCars Fatih Karagümrük ve Gaziantep FK arasında oynanacak karşılaşma ile başlıyor.

13 Kasım Pazar günü saat 14.30’da başlayacak karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Maçın hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.

Karşılaşma öncesinde ev sahibi VavaCars Fatih Karagümrük’te Colin Kazım-Richards ve Efe Tatlı’nın sakatlıkları devam ederken Otabek Shukurov ise kart cezası sebebiyle maçta görev yapamayacak.

Gaziantep temsilcisinde ise Karagümrük karşısındaki tek eksik kart cezalısı Furkan Soyalp olacak.

Karagümrük Alt Sıralardan Kurtulmak İstiyor

Andrea Pirlo’nun çalıştırdığı VavaCars Fatih Karagümrük, ligde oynadığı 12 maçta 12 puan topladı ve düşme hattının bir basamak üzerinde 15.sırada yer alıyor.

Son 2 haftayı mağlubiyetle kapatan Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 4-2 mağlup olmuştu.

İstanbul temsilcisi, Gaziantep FK’yi konuk ettiği iki maçı da kazanmayı başardı ve rakibiyle oynadığı 4 maçta da gol sevinci yaşadı.

Andrea Pirlo ve ekibinde hedef son 2 sezonda olduğu gibi Gaziantep FK’yi iç sahada yenerek Dünya Kupası arası öncesi nefes almak olacak.

Son 11 Maç 11 Mağlubiyet

Alanyaspor evinde kazandı

Spor Toto Süper Lig’de güncel olarak formu en düşük takımların başında gelen Gaziantep FK, ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez kazanabildi.

Erol Bulut’un ekibi, ligde 15 puanla 11.sırada yer alıyor. Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta evinde Yukatel Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.

Deplasman maçlarında geçtiğimiz sezonun başından beri istemediği sonuçlar alan Gaziantep FK, 2021/22 sezonunun başından beri Spor Toto Süper Lig’de 19 mağlubiyetle en fazla deplasman mağlubiyeti alan takım konumunda.

Ayrıca Gaziantep temsilcisi ligde oynadığı son 14 deplasmanın 11’inden boynu bükük ayrıldı.

İstanbul deplasmanlarında da problem yaşayan Gaziantep FK, son 11 İstanbul ziyaretinden hiç puan çıkaramadı.

Erol Bulut ve takımının hedefi bu kötü gidişata son vermek ve taraftarlarını milli ara öncesine mutlu etmek olacak.

Karşılaşma Öncesi Dikkat Çekenler

Maç öncesinde VavaCars Fatih Karagümrük’te 12 maçta 9 gole direkt etki eden Mbaye Diagne dikkat çekiyor.

Konuk Gaziantep FK’de ise Süper Lig’de karşılaştığı 24 takımın 17’sine gol atan Alexandru Maxim, bu sayıyı 18 yapmak için sahaya çıkıyor.

Bir diğer dikkat çekici nokta ise Gaziantep FK Erol Bulut’un yabancı teknik direktörlere karşı performansı olarak göze çarpıyor. Bulut, Türk olmayan meslektaşlarına karşı oynadığı son 6 maçtan da mağlup ayrıldı ve bu maçların hepsinde kalesinde 2 veya daha fazla gol gördü.