Erden Timur: “Mauro Icardi’nin Gelişi Eşine Bağlı”

ANA SAYFAHABERLER → Erden Timur: “Mauro Icardi’nin Gelişi Eşine Bağlı”

Erden Timur: “Mauro Icardi’nin Gelişi Eşine Bağlı”

Erden Timur: “Mauro Icardi’nin Gelişi Eşine Bağlı”

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılı kulübün Medicana Sağlık Grubu ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının imza töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Transfer sürecine ilişkin bilgiler veren Timur, transfer çalışmalarındaki son durumu da açıkladı.

“İki Oyuncunun Kalmasını İstiyoruz”

Erden Timur, sarı kırmızılı camianın transferini merakla beklediği Mauro Icardi ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

Arjantinli oyuncunun geliş tarihinin, eşinin sağlık durumuyla bağlantılı olduğunu vurgulayan Timur, “Icardi'nin eşiyle ilgili bir sağlık durumu var. Birkaç test daha var, ondan sonra gelecekler. Mauro'nun gelişi, eşinin yapılacak bu testlerine bağlı." dedi.

Transferde sabırlı olunması gerektiğinin altını çizen Erden Timur, "Transferde sabırlı olmalıyız. Sponsorluklarla transferlerini sonlandıracağımız 3-4 oyuncu daha var." sözleriyle transferlerin devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, transferde isimleri sıkça geçen Sacha Boey ve Victor Nelsson’un durumlarına da açıklık getirdi:

“Galatasaray'ın oyuncu satma durumu yok. Mevcut oyuncularımızdan 8'ine önemli teklifler var fakat amacımız Şampiyonlar Ligi. Şu dönemde Avrupa'da da fiyat dengesizliği sebebiyle kimse oyuncu satmıyor. Oyuncu satış sürecinde ya kullanmadığınız oyuncuyu satıp para kazanırsınız ya da kullandığınız oyuncu gitmek istediği için veya FFP için satarsınız. Boey ve Nelsson'un kalmasını istiyoruz. Oyuncuların da kararı bu yönde olduğu sürece onları tutacağız. Kendileri şu anda gitmek istemiyorlar."

“Talisca ve Dominguez’e İlgimiz Yok”

Erden Timur, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski ile ilgili de konuştu.

Rakiplerinin transfer edeceği oyuncuların bilinçli olarak kendilerine yazıldığını iddia eden Timur, "Hiç görüşmediğimiz oyuncular bize yazıldığında 'Acaba rakip takıma mı gidecek?' diyoruz. Bunu belli etmeden yapsınlar. Kulüpler bilerek yapıyor demiyorum ama birileri planlı şekilde yapıyor." dedi.

Timur, Polonyalı oyuncuyla ilgilendikleri iddiaları üzerine ise "Szymanski için güya 15 defa aramışım. Menajeri resmi olarak düzeltiyor. Benim mesajlarım var, 'Biz bu maaş seviyesine çıkamayız.' diye. İyi oyuncuya bonservis verirsiniz ama yüksek maaş verip onu satmanız çok zor." diye konuştu.

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, transferde ismi Galatasaray ile anılan Talisca ve Rodriguez ile de ilgilenmediklerini söyledi:

"Talisca ve Dominguez için şu an transfer ilgimiz yok. Talisca, 10 milyon € maaş alıyor. Daha düşük maaş seviyesiyle olsun isterdik ama şu an böyle bir durum yok."