Erden Timur Icardi Hakkında Konuştu

ANA SAYFAHABERLER → Erden Timur Icardi Hakkında Konuştu

Erden Timur Icardi Hakkında Konuştu

Erden Timur Icardi Hakkında Konuştu

Süper Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray’da bu maç öncesinde Yusuf Demir ve Mauro Icardi kadrodan çıkarılmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada iki oyuncunun da sakatlık problemi yüzünden maç kadrosuna alınmadığı belirtilse de hafta içinde Mauro Icardi’ye yönelik bir takım iddialar gündeme gelmişti.

İddiaların merkezinde Arjantinli yıldızın özel hayatı vardı.

“İddialara Gülüyorum”

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'dan transfer açıklaması

Mauro Icardi’nin özel hayatında problem yaşadığı ve devre arasında Galatasaray’dan ayrılacağı gibi birçok iddianın gündeme geldiği süreçte, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, oyuncunun sağlık sebepleri yüzünden kadroda olmadığını belirtirken iddiaları komik bulduğunu belirtti:

“Ne diyeyim gülüyorum, başka diyecek bir şey yok. Okan Hoca söyledi. Çarşamba günü herhalde adelede vardı bir şey, sonra da son antrenmanda benzer bir şey oldu. Okan Hoca da söyledi son dönemde yaşadığı bir şey oldu için zaten mental olarak da bir şey yok. Hiçbir şey yok. Komik yani. İnanmak da istemiyorum ama insanlar böyle şeyler çıkartarak yıpratmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. Herkes milli takım arasında gitti. Mata da gitti, şimdi BAY haftamız var yine Mata da gidecek. Son anda geldikleri için eşyalarını falan topluyorlar. Icardi'nin konusu da ailesel şeyler için gitti.”