Dusan Tadic: "Fenerbahçe İçin Ruhumu Vereceğim"

ANA SAYFAHABERLER → Dusan Tadic: "Fenerbahçe İçin Ruhumu Vereceğim"

Dusan Tadic: "Fenerbahçe İçin Ruhumu Vereceğim"

Dusan Tadic:

Fenerbahçe’nin yeni transferi Dusan Tadic, yeni sezon öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sırp yıldız, sarı lacivertli ekibe gelme nedenini açıklarken “Fenerbahçe için ruhumu, hayatımı vereceğim. Ben şampiyonluk kazanmak için buradayım. Bizim için tutku, bir takıntı.” dedi.

“Şampiyonluğu Kaybetmeye Tahammülü Olmayan Birisiyim.”

Sırp futbolcu, şampiyonluk kazanmayı her şeyin üstünde tuttuğunu ifade etti. Galatasaray derbisi örneği veren Tadic, “Ligde oynayacağınız iki maçı da Galatasaray’a kaybedeceksiniz ama şampiyon olacaksınız diye sorsanız bunu kabul ederim. Çünkü ben şampiyonluk isteyen ve şampiyonluğu kaybetmeye tahammülü olmayan birisiyim.” ifadelerini  kullandı.

“Dzeko’nun Etkisi Çok Büyük Oldu”

Tadic, Boşnak yıldız Edin Dzeko’nun kendisinin transferinde önemli bir rol oynadığını vurguladı:

“Fenerbahçe’ye gelmemde Dzeko’nun etkisi çok büyük oldu. Kendisi harika bir oyuncu. Onun buraya geldiğini duyunca kendisiyle Fenerbahçe’de çalışma düşüncesi kafamda belirdi.”

“Fenerbahçe’nin Projesinden Tosic’e de Bahsettim.”

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Dusko Tosic’in kendisinin siyah beyazlı ekibe katılması adına büyük bir efor sarf ettiğini söyleyen deneyimli isim, “Dusko Tosic’le harika bir arkadaşlığımız var. Beşiktaş’a transfer olmam için beni ikna etmeye çalıştı. Ben her zaman arkadaşlarıma dürüst olurum. Fenerbahçe’nin bana sunduğu harika projeden ona da bahsettim.” diyerek bu durumu açıkladı.

Tadic, “Fenerbahçe’nin teklifi beni iyi hissettirdi." sözleriyle sarı lacivertlilerin teklifinin kendisi adına daha uygun olduğunu belirtti.

“Ne Giyeceğimize Karar Veren Kulüptür”

Dusan Tadic, Ajax’ta oynadığı dönemde Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için pazubent takmaması üzerine açıklamalarda bulundu.

"Maalesef insanlar var olmayan şeyleri yaratma konusunda istekliler. Ne giyeceğimize karar veren kulüptür. Çarşamba günü oynadığımız maçta biz bu bandı taktık ama kimse bundan bahsetmiyor.“ sözlerini kullanan Tadic, bu konuyu da açıklığa kavuşturdu.

Öte yandan Tadic, Ajax - Feyenoord maçında milli oyuncu Orkun Kökçü ile yaşadığı tartışmaya da son noktayı koyarak “Orkun’la ikili mücadele oldu. Sonra kalkıp yanıma geldi, karşı karşıya geldik. Ona 'Çimin tadı nasıldı?' diye sordum. Konu tamamen buydu. Zaten kendisi de maçtan sonra bunun önemli bir konu olmadığını söyledi” dedi ve Orkun Kökçü ile herhangi bir sorununun olmadığını bir kez daha vurguladı.