Dursun Özbek: ''Biz Gerçekçi Yorumlarla İlgileniyoruz, Diğerleriyle İlgilenmiyoruz''

ANA SAYFAHABERLER → Dursun Özbek: ''Biz Gerçekçi Yorumlarla İlgileniyoruz, Diğerleriyle İlgilenmiyoruz''

Dursun Özbek: ''Biz Gerçekçi Yorumlarla İlgileniyoruz, Diğerleriyle İlgilenmiyoruz''

Dursun Özbek: ''Biz Gerçekçi Yorumlarla İlgileniyoruz, Diğerleriyle İlgilenmiyoruz''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sabah gazetesinin düzenlediği Uluslararası Ekonomi Forumu'nda açıklamalarda bulundu.

Transfer dönemine geç başladıklarını belirten Dursun Özbek, buna rağmen sürecin sağlıklı ilerlediğini belirtti: 


''11 Haziran'da göreve geldik. Olağanüstü bir seçim oldu. 16'sında mazbata aldık ve bu tarihten sonra transferde hızlandık. Hazırlığımız vardı ama tarih olarak transfer dönemine geç başladık. Hazırlık kampına bazı transferlerimiz yetişmedi. Yeni bir takım kurduk. Kendi içlerinde birbirlerine alışması zaman alıyor. Şu anda başarılı olduğumuzu görüyorum. Bu süreç Galatasaray için çok iyi geçti'' açıklamasını yaptı.

Dünya Kupası'ndan sonra hem ligin hemde Galatasaray'ın daha iyi olacağını belirten Dursun Özbek, Okan Buruk ile ilgili yapılan eleştirilere de yanıt verdi:

''Lig iki parça gibi oldu. Dünya Kupası'na kadar olan süreç var, 1.5 aylık çok uzun bir ara ve ardından ligin ikinci perdesi var. Dünya Kupası'ndan sonra bambaşka bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum. Galatasaray'ın performansı da ikinci dönemde daha iyi olacaktır. Okan hoca, Galatasaray'a başarılar getirmiş bir futbolcuydu, şimdi de teknik adam olarak başarı için koşturan bir kardeşimiz. Taraftarlarımız, yapılan yorumları süzmesini iyi bilir. Biz gerçekçi yorumlarla ilgileniyoruz, diğerleriyle ilgilenmiyoruz'' dedi.

''Icardi'yi Satacaklarını Düşünmüyorum''

Dursun Özbek, Trabzonspor karşısında takımına güveniyor

Dursun Özbek son olarak Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisinin alınıp alınmayacağı sorusuna yanıt vererek:

''Galatasaray’a maliyeti 750 bin euro. Takıma hızla uyum sağladı. Kulübün satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Galatasaray’ın transferi istemesi yeterli değil. Karşı tarafın satmak istemesi söz konusu. O günün ekonomik koşulları ve karşı tarafın istemesi sonucunda Galatasaray ile uyum içinde olursa transfer yapılır'' dedi.