Dört Büyükler Ara Transferde Aktif

ANA SAYFAHABERLER → Dört Büyükler Ara Transferde Aktif

Dört Büyükler Ara Transferde Aktif

Dört Büyükler Ara Transferde Aktif

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Spor Toto Süper Lig’de yer alan kulüpler de çalışmalarına hız verdi.

Kadrolarını güçlendirmek ve ligin ikinci yarısına daha iddialı bir şekilde girmek isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da kadrolarına yeni isimleri dahil ettiler.

Galatasaray ve Beşiktaş Transfere Hızlı Girdi

Spor Toto Süper Lig’de an itibariyle en yakın rakibi Fenerbahçe’nin maç fazlasıyla 9 puan önünde bulunan Galatasaray, ara transfer döneminin en hızlı takımlarından biriydi.

İlk olarak Sassuolo forması giyen milli oyuncu Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla kiralayan sarı kırmızılı ekip, asıl büyük sürprizini ise geçtiğimiz günlerde yaptı.

İtalya milli takımında da forma giyen 23 yaşındaki Nicolo Zaniolo’yu 15 milyon € bonservis bedeliyle kadrosuna katan Galatasaray, bu transferle özellikle Avrupa’da ses getirdi.

Sarı kırmızılılar Zaniolo’nun ardından Atakaş Hatayspor’un Kanadalı sol beki Sam Adekugbe’yi de opsiyonlu kiralık formülüyle kadrosuna katarak transfer döneminde eksiklerini gidermeyi sürdürdü.

Transferin bir diğer aktif takımı Beşiktaş ise kadrosuna ilk olarak, eski oyuncusu Vincent Aboubakar’ı bonservissiz şekilde kattı.

Aboubakar’ın ardından arabam.com Konyaspor’da yakaladığı performansla dikkat çeken Amir Hadziahmetovic’i transfer eden Beşiktaş, bu transfer için Konya ekibine 3,2 € ödedi. Siyah beyazlılar, Sampdoria’dan Omar Colley için ise 2,3 milyon €’luk harcama yaptı.

Gaziantep FK’dan Alexandru Maxim’i de kadrosuna dahil eden Şenol Güneş’in ekibi, son olarak Yukatel Kayserispor’dan Onur Bulut’u aldı. Siyah beyazlılar bu transfer için Kayseri ekibine 1 milyon € ödedi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor Çalışmalarını Sürdürüyor

Ara transfer döneminde görece daha sessiz bir süreç geçiren Trabzonspor ise şu ana kadar yalnızca Gaziantep FK’dan Lazar Markovic’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki takım, bu dönemde Djaniny, Yusuf Erdoğan ve Kouassi ile de yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe ise, resmi olarak transfer döneminin açılmasıyla birlikte ilk olarak Portekizli Bruma’nın bonservisini 4,25 milyon €’ya aldığını KAP’a bildirdi.

Bunun ardından Adana Demirspor’daki performansıyla dikkat çeken Samet Akaydin’i kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, Adana Demirspor’a 3,7 milyon € bonservis bedeli ödedi.

Barcelona’dan 19 yaşındaki genç oyuncu Emre Demir’i renklerine bağlayan sarı lacivertli ekip, Parma’nın 21 yaşındaki gelecek vaat eden oyuncusu Jayden Oosterwolde için ise İtalyan kulübüne 6 milyon € ödeme yaptı.