Diagne Attı Karagümrük Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Diagne Attı Karagümrük Kazandı

Diagne Attı Karagümrük Kazandı

Diagne Attı Karagümrük Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasının kapanış maçında İstanbulspor ve VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan maçı kazanan ekip, 27. dakikada Mbaye Diagne’nin attığı golle VavaCars Fatih Karagümrük oldu.

Bu sonuçla birlikte yenilmezlik serisini 11 maça yükselten VavaCars Fatih Karagümrük, puanını da 34’e çıkardı. İstanbulspor ise 24 puanda kaldı.

“Yukarıları Yakalamak İstiyoruz”

Maçın sonrasında konuşan VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, galibiyetin önemli olduğunu belirterek hedeflerinin daha da yukarılar olduğunu söyledi.

İtalyan teknik direktör, "Önemli bir maç oldu. Zor bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. İlk yarı daha sabırlıydık, daha çok topu çevirdik. İkinci yarı biraz geri çekildik. Bu çok istemediğimiz bir durum. Önemli olan galibiyetti. Pozitif bir serimiz vardı, bunu devam ettiriyoruz. Yukarıları da yakalamak istiyoruz. Bunun için önemli bir adım oldu.” dedi.

“3-4 Maç Kazanabilirsek Ligde Kalabiliriz”

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maçın genelinde gole yakın olan taraf olduklarını söyledi ve ligde kalma hedeflerine ulaşmak için galip gelmeleri gerektiğini vurguladı.

Tekke, "Rakibimize 3 puan verdiğimiz için üzgünüz. Maçın tamamında 3 puana çok daha yakın olan taraf bizdik. İlk yarıda bana göre çok ciddi hızlı hücumlar yakaladık ama değerlendiremedik. İlk yarının sonunda ve ikinci yarının tamamında ön alan baskısı ile oynadık. Bunda da başarılı olduk. Korner dönüşü gol oldu. Kaçırılan pozisyonlar oldu. Üzgünüz ama oyuncularımın performansından oldukça memnunum. Çok yürekten oynadılar.”

“İstanbulspor olarak sezon sonuna kadar hesabımız, 3-4 maç kazabilirsek ligde inşallah kalabiliriz. Bunun için herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. İşimiz kolay değil. Bu oyun umarım devam eder." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

VavaCars Fatih Karagümrük adına maçı kazandıran golü atan Mbaye Diagne, ligde bu sezonki 16. golünü kaydetti.

Karşılaşmanın öncesinde, “Sonraki maçta da gol atacağım.” diyen Diagne; sözünü tuttu ve İstanbulspor ağlarını havalandırdı.