Devler Orkun Kökçü’nün Peşinde

ANA SAYFAHABERLER → Devler Orkun Kökçü’nün Peşinde

Devler Orkun Kökçü’nün Peşinde

Devler Orkun Kökçü’nün Peşinde

Liverpool, bu sezon Feyenoord ile şampiyonluk yaşayan Orkun Kökçü ile ilgileniyor.

Kırmızılar, hafta sonu beraberlikle ayrıldıkları Aston Villa maçı sonrasında 4 oyuncusuna veda etti. Karşılaşmada Liverpool adına beraberlik golünü atan Roberto Firmino’nun yanı sıra 3 Liverpool orta sahası da taraftarların karşısına son kez çıktı.

Orta sahada Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita ve James Milner’ın ayrılığı sonrasında Jürgen Klopp, bu bölgeyi yeni isimlerle güçlendirmek istiyor.

Football Fancast'e göre Liverpool, 2017'den beri Feyenoord'da forma giyen ve bu sezon ilk şampiyonluğuna ulaşan Türkiye Futbol Milli Takımı’nın yıldızlarından Orkun Kökçü ile ilgileniyor.

Orkun Kökçü, son günlerde Tottenham’a gideceği konuşulan teknik direktörü Arne Slot için orta sahadaki en vazgeçilmez oyunculardan biriydi. Yıldız oyuncu, takımını geçen sezon Avrupa Konferans Ligi finaline götürmesinin ardından bu sezon çok daha fazla güçlendi.

Orkun Kökçü ile şu anda Tottenham ve Manchester United’ın de ilgilendiği iddia edilirken Transfermarkt, oyuncunun değerini yaklaşık 30 milyon € olarak belirledi.