Derbinin Kazananı Trabzonspor

ANA SAYFAHABERLER → Derbinin Kazananı Trabzonspor

Derbinin Kazananı Trabzonspor

Derbinin Kazananı Trabzonspor

Trabzonspor ve Beşiktaş, Süper Lig’in 5.haftasında Papara Park’ta karşı karşıya geldi.

Sonucu merakla beklenen derbinin kazananı; Paul Onuachu, Anastasios Bakasetas ve Edin Visca’nın golleriyle 3-0’lık skorla Trabzonspor oldu.

Trabzonspor bu galibiyetle Nenad Bjelica döneminde ilk kez derbi galibiyeti almış oldu.

Beşiktaş’ın ise Süper Lig’deki 18 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

“Hak Ederek Kazandık”

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, karşılaşmanın ardından hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Hırvat çalıştırıcı, "Hak ederek kazandığımız bir galibiyet oldu. Maçın tamamını domine eden taraf bizdik. Savunma kısmında iyi işler yaptık. Bugün rakibimize fırsat dahi vermeden maçı bitirdik." şeklinde konuştu.

Kadrolarının günden güne geliştiğini de sözlerine ekleyen Bjelica, "Fizik olarak artık çok iyi duruma geldik. İyi maçlar çıkarıyoruz. Aramıza katılan yeni oyuncular da yetenekli oyuncular. Onların da katılımı ve kadromuzun da gelişimiyle işimiz daha kolaylaştı. Çok daha geniş ve iyi kadromuz var." ifadelerini kullandı.

Bordo mavili ekibin ikinci golünü kaydeden Anastasios Bakasetas ise maçın ardından "Rakibe fırsat vermedik. Maçı domine ettik. Frikik anında barajın biraz daha içeride olduğunu gördüm. Sert bir şut atarsam %99 gol olacağını düşündüm." şeklinde görüş belirtti.

"Hak Ettiğimiz Bir Mağlubiyet Oldu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın sonunda yaptığı açıklamalarda takımının kazanmayı hak etmediğini dile getirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Düşündüğümüz oyunun altında bir oyun oynadık. Oyun akıcılığımız yoktu. Kazanmayı hak etmediğimiz bir maçtı. Rakip kolay goller bulunca daha dirençli oynamaya başladı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu." ifadelerini kullandı.

Güneş, ayrıca milli aranın ardından fikstür şanssızlıklarının da olduğunu sözlerine ekledi:

"Fikstürde şanssızlığımız var. Milli takım sonraları hep deplasmana gidiyoruz. Seyahat yapıyoruz. Perşembe ve cuma günü gelen futbolcular oldu. Bu anlamda ev sahibi olmanın avantajı var. Kendi oyunumuzun altındaydık."