Cristiano Ronaldo Basın Toplantısında Konuştu

ANA SAYFAHABERLER → Cristiano Ronaldo Basın Toplantısında Konuştu

Cristiano Ronaldo Basın Toplantısında Konuştu

Cristiano Ronaldo Basın Toplantısında Konuştu

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası’nda ülkesi Portekiz’in kaptanlığını üstlenen 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Katar’da basın toplantısında konuştu.

Son dönemde kendisi hakkındaki tartışmalardan, Portekiz milli takımının turnuvadaki durumuna kadar birçok konuda konuşan Cristiano Ronaldo, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“Onlara Beni Sormayın”

Son günlerde Portekiz ve Manchester United’dan takım arkadaşı Bruno Fernandes ile sorun yaşadığı iddia edilen Cristiano Ronaldo, söz konusu iddianın ortaya çıktığı görüntüyle ilgili konuştu.

Cristiano Ronaldo, "Bruno Fernandes’in uçağı gecikti, ona 'tekneyle mi geldin' diye sordum. Lütfen oyunculara benim hakkımda sorular sormayın. Dünya Kupası’nı sorun." diyerek yapılan haberlere tepki gösterdi.

Kendisinin “kurşun geçirmez” olduğunu ifade eden 37 yaşındaki Portekizli, Piers Morgan’a verdiği gündem yaratan röportajla ilgili olarak ise "Zamanlama her zaman zamanlamadır. Sizin açınızdan zamanlamaları nasıl seçebileceğimize bakmak kolay. Başkalarının ne düşündüğü konusunda endişelenmeme gerek yok. Ben istediğim zaman konuşurum. Herkes benim kim olduğumu, neye inandığımı biliyor." açıklamasında bulundu.

“En İyi Olduğumuzu Kanıtlamalıyız”

Bugün itibariyle Instagram’da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk insan olan Cristiano Ronaldo, Katar 2022 FIFA Dünya Kupası’nın en güçlü takımı olarak ise Portekiz’i gösterdi:

“Portekiz’in bu turnuvadaki en iyi takım olduğunu düşünüyorum. Ancak bunu kanıtlamamız gerekiyor.”