Bright Osayi Samuel: “Bana İnandığını Hissettiriyor”

ANA SAYFAHABERLER → Bright Osayi Samuel: “Bana İnandığını Hissettiriyor”

Bright Osayi Samuel: “Bana İnandığını Hissettiriyor”

Bright Osayi Samuel: “Bana İnandığını Hissettiriyor”

Fenerbahçe’nin Nijeryalı oyuncusu Bright Osayi Samuel, takımının UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda oynayacağı Zimbru maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte gelişmekte olduklarını vurgulayan Osayi Samuel, tamamen Fenerbahçe’ye odaklandığının altını çizdi.

“Çok Öz Güvenliyiz”

Sarı lacivertlilerin 25 yaşındaki oyuncusu Osayi Samuel, İsmail Kartal’ın gelişiyle takımın öz güven seviyesinin arttığını belirtti:

“Yeni hocamızın gelişinden itibaren çok sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni bir felsefeye alışmaya çalışıyoruz. Oyuncular olarak şu anda hepimiz çok öz güvenliyiz. Evimizde, taraftarlarımızın önünde oynadığımız maçların önemini biliyoruz. Hocamızın da bize her zaman söylediği gibi ilk izlenim çok önemlidir. Takım olarak öz güvenliyiz. Yarınki ilk resmi maçımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

“Hem biz oyuncular hem de taraftarlarımız, zaten hocamızın nasıl bir oyun oynattığını biliyorlar. Onunla çalıştığımız bir önceki dönemden hepimiz buna hakimiz. O dönemde de takım olarak çok öz güvenli bir şekilde oynuyorduk. Ben de hocamızın neler istediğini biliyorum. Benim de buradaki en iyi dönemim, hocamız buradayken geçirdiğim dönemdi. Takımca o zaman çok öz güvenli oynuyorduk. Hocamızın bizden talep ettiği şeyler var. Biz de bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Rusya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Oradaki çalışmalar bizim gelişimimiz için önemliydi.”

“Fenerbahçe’ye Odaklandım”

Bright Osayi Samuel, ayrıca basında hakkında çıkan transfer iddialarını da değerlendirdi:

“Ben şu anda Fenerbahçe futbolcusuyum. Yapılan dedikoduları bilmiyorum, onları dinlemiyorum açıkçası. Çünkü benim işim, olduğum yere odaklanmak ki o da Fenerbahçe. Ben tamamen Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Hocamıza inanıyorum. O, bana inandığını hissettiriyor. Yarınki maç içinde sabırsızlanıyorum.”