Bitexen Giresunspor - MKE Ankaragücü Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Bitexen Giresunspor - MKE Ankaragücü Maç Önü Notları

Bitexen Giresunspor - MKE Ankaragücü Maç Önü Notları

Bitexen Giresunspor - MKE Ankaragücü Maç Önü Notları

Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Giresunspor ile MKE Ankaragücü, Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Saatler 20:00'ı gösterdiğinde başlayacak mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Bitexen Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, kadroda sakat veya cezalı oyuncu olmaması sebebiyle bu maçta tüm oyuncularından yararlanabilecek. Öte yandan MKE Ankaragücü'nde ise Sıtkı Ferdi İmdat, sakatlığından dolayı Bitexen Giresunspor karşısında forma giyemeyecek.

Giresunspor kalıcı olmayı hedeflediği Süper Lig'e renk katmak istiyor

Bitexen Giresunspor Gol Atmak İstiyor

Geçtiğimiz sezon 44 yılın ardından tekrar Süper Lig'e yükselen ve kalıcı olma hedefini bu sezonda da sürdüren Bitexen Giresunspor, geride kalan 10 haftada 9 karşılaşmaya çıktı.

Bu süreçte 5 kez mağlup olan Bitexen Giresunspor, 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile 8 puan topladı.

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Bitexen Giresunspor, daha önce Süper Lig'de bu şekilde üç maçlık bir seri yaşamadı.

MKE Ankaragücü ile karşılaştığı son 6 resmi maçı kazanamayan ve bu rekabetteki en uzun galibiyet hasretini yaşayan Bitexen Giresunspor, Mayıs 1976'da oynanan Süper Lig'deki son maçı 0-0 beraberlikle tamamlamıştı.

MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçına odaklandı

MKE Ankaragücü 2008 Yılından Sonra Bir İlk Peşinde

Bu sezon tekrar Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü, geride kalan 10 haftada 9 karşılaşmaya çıktı.

Bu süreçte 6 kez mağlup olan MKE Ankaragücü, 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile 7 puan topladı.

Deplasmandaki son Süper Lig maçında İstanbulspor'u 2-1 mağlup eden MKE Ankaragücü, en son Kasım 2008'de üst üste iki deplasman maçını kazanmıştı.

Ligdeki son karşılaşmasını gol atamadan kaybeden MKE Ankaragücü(0-3 vs Fenerbahçe), Süper Lig'de en son Aralık 2020'de gol atamadan üst üste 2 mağlubiyet yaşadı.

Dikkat Çeken Oyuncular

Bu sezon Süper Lig'de MKE Ankaragücü adına en fazla gol atan (3), rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan (26) ve toplam 17 şutun 9'unda isabet bulan isim, Giorgi Beridze oldu.

Süper Lig'de çektiği ilk dört şutun ikisinde isabet bularak gollerle buluşan Giresunsporlu Borja Sainz, daha sonraki karşılaşmalarda 12 şutunda 5 isabet sağlasa da gol ile buluşamadı.