Beşiktaş ve Antalyaspor Golsüz Berabere Kaldı

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş ve Antalyaspor Golsüz Berabere Kaldı

Beşiktaş ve Antalyaspor Golsüz Berabere Kaldı

Beşiktaş ve Antalyaspor Golsüz Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Lig’de 14.haftada oynanması gereken fakat İstanbul’da meydana gelen saldırı sebebiyle 14 Şubat’a ertelenen Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı, ülkemizde meydana gelen deprem sebebiyle bir kez daha ertelenince bugün oynandı.

İlk yarısı sakin geçen maçta ikinci yarıda tempo arttı. Beşiktaş’ın 80.dakikada Tayyip Talha Sanuç ile bulduğu gol elle müdahale gerekçesiyle iptal edildi.

Maçın en kritik anı ise 90+7’de geldi. Beşiktaş’ın kazandığı penaltı vuruşunda Fraport TAV Antalyaspor kalecisi Ataberk gole izin vermedi ve karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş galibiyet hasretini 3 maça çıkarırken puanını 40 yaptı. Fraport TAV Antalyaspor ise 25 puana yükseldi.

“Kaybettiğimiz 2 Puan”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından verdiği röportajda yeterince pozisyon üretemediklerinden bahsetti.

2 puan kaybettiklerini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Kaybettiğimiz 2 puan var. Yeterince pozisyona giremedik. Bazı istatistiklerde rakibimizden iyi olmamız maçı kazanacağımız anlamına gelmez." ifadelerini kullandı.

“Duruş Sergiledik”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, takımının maçta duruş sergilediğini ifade ederken kaleci Ataberk Dadakdeniz’i övdü.

"Yüzde yüzümüzü verdiğimiz bir maçtı. Çok iyi savaştık. Duruş sergiledik ama yaratıcı değildik. 2 puan kaybettik diyemem. 1 puan kazandık. Ataberk ilk maçında penaltı dahil 5 kurtarış yaparak puan almamızı sağladı."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta iki takım adına da Spor Toto Süper Lig’de ilk maçlarına çıkan oyuncular dikkat çekti.

Ev sahibi ekipte 17 yaşındaki Semih Kılıçsoy, oyuna sonradan dahil olduktan sonra çok etkili bir oyun oynayarak izleyenleri etkiledi. Ayrıca Semih, penaltıya sebep olan pozisyonda pası atan oyuncu oldu.

Konuk takımda ise maçın yıldızı kaleci Ataberk Dadakdeniz oldu. Çıktığı ilk Süper Lig maçında biri penaltı olmak üzere 5 kurtarış yapan 18 yaşındaki Ataberk Dadakdeniz, takımına puanı getiren isim oldu.