Beşiktaş Ümraniye’de Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Ümraniye’de Kazandı

Beşiktaş Ümraniye’de Kazandı

Beşiktaş Ümraniye’de Kazandı

Spor Toto Süper Lig’de 31.haftanın açılış karşılaşmasında HangiKredi Ümraniyespor, Beşiktaş’ı ağırladı.

Maç boyunca kontrolü elinde bulunduran Beşiktaş, ilk yarıda Redmond ve ikinci yarıda Aboubakar’ın attığı gollerle maçı 2-0 kazanmayı başardı.

Beşiktaş, bu sonuçla birlikte Süper Lig’de son 8 maçının 7’sini kazanmış oldu ve puanını 62 yaptı.

HangiKredi Ümraniyespor ise 23 puanda son sırada kaldı.

“Daha Fazla Gol Atabilirdik”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın sonrasında takımının oyunu daha iyi ele alabileceğini söyledi.

Güneş, “Kazanmak, gol yemeden galibiyet almak, goller atmak önemli. Ancak, asıl önemli olan oyun felsefesi. Bu konuda hala düşündüğümüzün gerisindeyiz ama oyuncuların iyi niyeti, istekleri önemli. 1 hafta önce bu yapıdan çok uzaktık. Hiçbir şey yapmadık. 2-0'ı yakaladık ama 1-0'ken oyunu daha iyi yönetmeliydik. Oyunu yöneten, hızlandıran, yavaşlatan takım olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Savunma kısmındaki performansı öven Şenol Güneş, “2-0 kazandık, gol yemedik. Geçen hafta da gol yemedik. Daha fazla gol atabilirdik, öyle pozisyonlar vardı. Rakibimizin de durumunu anlamak lazım. Bir alt ligden geldi. Olağanüstü işler yaptı. Gücü oranında bakınca... Elinden gelen gayreti gösterdi. Hızlı başladılar ama dirençleri kırılınca oyun lehimize döndü. Maçtan önce favori olan takımın kazanması gerçekleşti.” şeklinde konuştu.

“Sonuna Kadar Mücadele İçinde Olacağız”

Maçın ardından HangiKredi Ümraniyespor'da teknik sorumlu Hüseyin Hürsoy, sonuna kadar küme düşmemek için mücadele edeceklerini söyledi:

"Savunmada takım elinden gelen gayreti göstermeye çalıştı. Beşiktaş'a karşı topun arkasına geçip takım savunmasını iyi uygulayıp rakibe zaman ve alan bırakmadan hızlı hücumları çalıştık. Hücumda eksiklerimizi daha net gördük. Bugün topla olan ilişkimiz de zayıftı. Çok top kaybettik. Böyle olunca da iyi hücum yapamadık. Ligin süresi kısaldı. 6 maçımız var. Sonuna kadar mücadele içinde olacağız. Zihinsel olarak güçlü olmak lazım. Tempomuz çok zayıf, mücadele gücünü yükseltmemiz lazım."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta Beşiktaş adına hücum hattında sahaya çıkan 3 futbolcu da skora katkı yaptı.

Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond birer gol atarken Cenk Tosun ise karşılaşmayı 1 asistle tamamladı.