Beşiktaş Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Beşiktaş Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Beşiktaş Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’de 2022/23 sezonunun üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezona iddialı bir şekilde girmek için transfer çalışmalarına başladı.

Siyah beyazlı yönetim, kadrosunu güçlendirme çalışmaları doğrultusunda defansa ve orta sahaya takviyeler yapmayı planlarken yol haritasını çizdi.

“Bonservis Sorununu Çözmeye Çalışıyoruz”

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah beyazlı kulübün transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeni sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde iddialı bir kadro kurmayı hedeflediklerini söyleyen Kocadağ, “Kadroyu büyük oranda koruyarak alternatifli bir takım kurmayı hedefliyoruz. 4-5 takviyemiz olacak.” diye konuştu.

Siyah beyazlıların bir 10 numara transferiyle ilgilendiğini söyleyen Emre Kocadağ, bu oyuncuyu şu şekilde tarif ederek “Şu anda İspanya, İngiltere ve Almanya tecrübeleri olan 10 numara oynayan bir oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Kulübü ile olan bonservis sorununu çözmeye çalışıyoruz.” transfer konusunda ipucu verdi.

Kondogbia’dan Kötü Haber Geldi

Beşiktaş’ın gelecek sezon için ilgilendiği isimlerden biri olan Geoffrey Kondogbia’dan siyah beyazlılara kötü haber geldi.

2020 yılında Valencia’dan 15 milyon € bedelle Atletico Madrid’e transfer olan Fransız oyuncu, iddialara göre gelecek sezon forma giymek istediği kulübü belirledi.

Fabrizio Romano’nun haberine göre Atletico Madrid’e gelecek sezonda Marsilya forması giymek istediğini söyleyen Kondogbia, Fransız kulübüyle de anlaştı.

Öte yandan Beşiktaş’ın bir diğer transfer hedefi Daniel Amartey’in ise karar vermek için süre istediği iddia edildi.

Beşiktaş’ın ise Premier League’de küme düşen Leicester City’deki sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki oyuncudan hızlı karar vermesini talep ettiği belirtildi.