Beşiktaş Norveç’ten Eli Boş Döndü

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Norveç’ten Eli Boş Döndü

Beşiktaş Norveç’ten Eli Boş Döndü

Beşiktaş Norveç’ten Eli Boş Döndü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun üçüncü maçında Norveç’te Bodo/Glimt’e konuk oldu.

Norveç temsilcisi karşısında Albert Gronbæk, Faris Pemi ve Ulrik Saltnes’ın attığı gollerle 3-1 mağlup olan Beşiktaş, tek golünü ise Brede Moe’nun yaptığı ters vuruşla buldu.

Beşiktaş bu sonucun ardından D Grubu’nda üçüncü maçlar sonucunda 1 puanla son sırada yer aldı.

“Daha İyi Takım Kazandı”

Siyah beyazlıların 3-1 kaybettiği maçın ardından, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vucas karşılaşmayı değerlendirdi.

Vucas sözlerine, “Bu gece daha iyi takımın kazandığını söyleyebiliriz.” diyerek başlarken “Maçı bölüm bölüm konuşabiliriz ama bunun gereği yok. Rakibimiz hak etti. Onları tebrik etmek ve önümüze bakmak zorundayız. Çok açık bir maçtı. İki tarafa da gidecek bir maçtı. Biz bulduğumuz şansları değerlendiremezken Bodo, bulduğu şansları değerlendirdi ve maçı kazandı.” ifadelerini kullandı.

Norveç’teki zemin ve hava şartlarının kendileri için bahane olmadığının altını çizen Hari Vucas, “Ne zemin ne iklim bu mağlubiyetin sebebi değil. Biz zaten ilk yarı bunlara adapte olup pozisyonlar bulduk. Tabii ki rakibimiz de pozisyonlar buldu. Rakibimiz şanslarını değerlendirdikten sonra risk almak zorundaydık. 2. golden sonra daha da risk aldık ve 3. gol geldi. Bu anlamda maçı çeviremedik. Zemin ve iklim Beşiktaş gibi bir takımın mazereti olamaz.” diye konuştu.

Hari Vucas son olarak ise takımca bu sonucu en kısa sürede unutup önlerine odaklanmaları gerektiğinin altını çizdi:

“Şu anda en önemli olan şey acilen bu maçı unutmak. Birkaç gün sonraki Gaziantep FK maçına odaklanmak zorundayız. Zor maçlar oynadık. Deplasmanda oynadığımız Galatasaray maçının ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok. Bodo da buraya gelen her takıma sıkıntılar yaratabilen bir takım. Bu anlamda kötü sonuçlar aldık. Bunları unutup pozitif bakmak zorundayız.”