Beşiktaş Konferans Ligi Gruplarında

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Konferans Ligi Gruplarında

Beşiktaş Konferans Ligi Gruplarında

Beşiktaş Konferans Ligi Gruplarında

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Dinamo Kiev’i Vincent Aboubakar’ın golüyle 1-0 mağlup etti.

İlk maçı 3-2 kazanıp toplamda 4-2’lik skorla gruplara kalan Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Maç hakkındaki görüşlerini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, “Bütün oyuncularımız sahada görevini yaptı. Gayretli, olumlu oynamayı düşünen bir takım olarak iyi göründük.“ ifadelerini kullandı.

Beşiktaş camiasındaki sorunlardan yola çıkarak moralin bütün ülkeye lazım olduğunu vurgulayan Güneş, “Biz bir aileyiz. Camialar iyi günde kötü günde birlikte olur. Sıkıntılarımızı kendi içimizde tartışırken moralimizi dağıtmayalım. Moral herkese lazım, bütün ülkeye lazım.” sözleriyle açıklamalarına devam etti.

“Aile ve Takım Olmak Böyle Bir Şey”

“Sivasspor maçından sonra boşluk var. Sizler de gelirsiniz tesise, başkan da gelir. Beraber konuşuruz. Hatta Ceyhun Bey'i de çağırırız. Hedefi beraber çizeriz. Daha güzel değil mi? Aile ve takım olmak böyle bir şey." ifadeleriyle aile ve takım kavramlarının altını çizen Güneş, Beşiktaş hakkında sosyal medyada çıkan olumsuz haberlerin kulübü etkilemeyeceğini söyledi:

“Umudumuzu ve gücümüzü kaybettirmek isteyen suni konuların artık bitmesinde yarar var. Hayat devam ediyor. Bizim sosyal medyayla ve medyayla işimiz yok. Bu kulüp bunlarla yıkılmaz."

“Geçmişte Yaşamayı Sevmem”

Geçmişten her koşulda ders aldığını belirten Güneş, “Geçmişimizde aldığımız başarı ve başarısızlıklar geçmişte kaldı. Geçmişte yaşamayı sevmem ama ders alırım." ifadelerini kullanırken transfer konusunun da altını çizdi.

Güneş, "Transfer bitmedi ve hala devam ediyor. Bugün oynadığımız oyuncu yarın yeniden karşımıza çıkabilir. Bize gelen de olabilir, giden de olabilir." diyerek her olasılığın mümkün olduğunu ifade etti.

Güneş, ayrıca kendisine yöneltilen bir soruyu esprili bir şekilde yanıtlayıp “Bugün transferi şoförle tesise yapacağım. Başka transfer yapmayacağım.” açıklamasında bulundu.