Beşiktaş Haftayı Galibiyetle Kapattı

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Haftayı Galibiyetle Kapattı

Beşiktaş Haftayı Galibiyetle Kapattı

Beşiktaş Haftayı Galibiyetle Kapattı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasının kapanışında sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı.

Rakibini Salih Uçan ve Cenk Tosun’un golleriyle 2-0 mağlup eden siyah beyazlılar, ligde son 4 haftadaki 3. galibiyetini aldı.

Beşiktaş bu skorla birlikte Trendyol Süper Lig’de 10. haftayı 19 puanla 4. sırada tamamlarken Gaziantep FK ise 9 puanla 16. basamakta kaldı.

Her iki takım da maçı 10 kişi bitirirken Beşiktaş’ta Amir Hadziahmetovic, Gaziantep FK’da ise Furkan Soyalp kırmızı kart gördü.

“Çok İyi Reaksiyon Verdik”

Beşiktaş Yardım Antrenörü Hari Vukas, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Vukas, “Oyuncularımız sahada her şeylerini verdiler ve bu galibiyeti aldık. Maçın ilk 10 dakikası dışında tüm maçı kontrol ettik. İlk 10 dakika biraz kalemize geldiler, ardından o bölümde yaptığımız hataları düzelttik, sabırlı oynadık. Gaziantep’in defans hattı çok geride. Bu tip takımlara karşı sabırlı olmak zorundasınız. Biz de sabırlı oynayıp golleri bulduk ve iyi bir galibiyet aldık.” ifadelerini kullandı.

Takımın sakatlık sorunu yaşayan oyuncuları hakkında da bilgi veren Hari Vukas, “Rachid Ghezzal’ın durumuna bakacağız. Eric Bailly ve Salih Uçan da sakatlıktan çıkmışlardı. İyi durumdaydılar ancak 90 dakika oynamayacaklarını biliyorduk. Buna rağmen çok iyi performanslar sergilediler. Aynı şekilde Necip de çok iyiydi. Biz Gaziantep’in çok fazla kontra atakta bulunacağını ve geçiş oyununda çok hızlı olduklarını biliyorduk. Bu anlamda çok iyi reaksiyon verdik.” dedi.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Vukas, son olarak ise bugün Beşiktaş ile kariyerindeki ilk Süper Lig maçına çıkan Yakup Arda Kılıç hakkında konuştu:

“Yakup çok yetenekli ve genç bir oyuncu. Kısa süredir bizimle birlikte. Teknik direktörümüz de ona güvenerek ona şans verdi. Çok kendine has yetenekleri olan bir oyuncu.”