Beşiktaş Fırsatı Kullanamadı

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Fırsatı Kullanamadı

Beşiktaş Fırsatı Kullanamadı

Beşiktaş Fırsatı Kullanamadı

Beşiktaş ve arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Vodefone Park’ta karşı karşıya geldi.

Beşiktaş, Gedson Fernandes ve Jackson Muleka’nın golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen arabam.com Konyaspor büyük bir geri dönüşe imza attı.

Konya temsilcisi, Oğulcan Ülgün, Mahir Emreli ve Pozuelo’nun golleriyle 3-2 öne geçmeyi başardı.

Beşiktaş, Tayfur Bingöl ile skoru eşitlemesine rağmen kalan sürede başka gol olmadı ve maç 3-3’lük beraberlikle tamamlandı.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş Süper Lig’i ikinci bitirme fırsatını kullanamadı ve ligi 78 puanla üçüncü sırada tamamladı.

arabam.com Konyaspor ise Süper Lig’i 51 puanla tamamlamış oldu.

“Hüzünlü Bir Son Oldu”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından galip gelemedikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Şenol Güneş, "Öne geçtiğimiz maçı beraberlikle bitirdik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra az pozisyon bulduk. Kaybedilen 2 puan üzücü. Asıl üzüntüm bu sezonun son maçından iyi futbol ve güzel bir sonuçla ayrılmak isterdik. Hüzünlü bir gece oldu. Üçüncü olduk. Beşiktaş için başarı sayılmaz. Bu maçı kazansaydık ikinci olacaktık. Yeni sezonda daha güzel futbol oynayan ve her maçı kazanmak isteyen Beşiktaş yaratmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

“Oyuncularla Gurur Duyuyorum”

arabam.com Konyaspor’da yardımcı antrenör Branimir Micovic, karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi:

“Oyuncular üstün bir performans sergiledi. Birçok pozisyon ve çok efor vardı. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İlk yarı iyi bir performans sergiledik. Beşiktaş’ın ofansif kalitesi çok yüksek. İlk yarının sonunda attığımız gol bize özgüven kazandırdı. Başarabileceğimize inandık. Bu enerjiyle çıkınca 10 dakikada 2 gol bulduk. Bu kadar çabuk olacağını biz de tahmin etmedik. 2-1’den sonra bu oyunu, bu atmosferde 3-2’ye getirmek futbolcuların üstün bir karakter sergilemiş olduğunu gösteriyor. Bu güzel sonuçtan dolayı oyuncularla gurur duyuyorum.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Beşiktaş’ta Cenk Tosun, son dakikalarda sakatlanmasına rağmen maçı iki asistle tamamladı ve takımının öne çıkan ismi oldu.

arabam.com Konyaspor’da ise Alejandro Pozuelo, karşılaşmayı 1 gol ve 1 asistle tamamlayarak dikkat çekti.