Beşiktaş Evinde Hata Yapmadı

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Evinde Hata Yapmadı

Beşiktaş Evinde Hata Yapmadı

Beşiktaş Evinde Hata Yapmadı

Beşiktaş, Süper Lig’in 4.haftasında İstanbul’da Sivasspor’u konuk etti. Siyah beyazlılar, Omar Colley ve Milot Rashica’nın golleri ile karşılaşmayı 2-0 kazanmayı başardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından oynanan oyun ve takımın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Oyun Üstünlüğü Skora Yansıdı”

Şenol Güneş, sözlerine karşılaşmayı değerlendirerek başladı. Tecrübeli çalıştırıcı, takımının oynadığı futboldan memnun olduğunu dile getirdi.

Güneş, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Bugün oyuncular gayet iyiydiler, kazanma ruhunu sahaya yansıttılar. Sürekli rakip sahada oynadık. Oyun üstünlüğü skora yansıdı. 3, 4, 5 de olabilirdi." ifadelerini kullandı.

“Umudumuz Var”

Milli ara sonrasında daha iyi bir şekilde döneceklerini söyleyen Şenol Güneş, "Moralimiz, umudumuz, gücümüz var diye düşünüyoruz. Geç gelenler var, onlar da daha iyi olacak. Milli arada oyunculara başarılar diliyorum. Tatile gidenlere iyi tatiller. Birçok oyuncu milli takımlara gidecek, sonra üç günde bir maç oynayacağız." şeklinde konuştu.

“Transfer Bekliyoruz”

Şenol Güneş, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala stoper mevkisine bir takviye istediğini dile getirdi:

"Bekliyoruz, olacağını düşünüyoruz. Bu zamana kadar hep bekledik. Bekledim de gelmedi. Elimizdeki oyunculardan sakat olanlar var. Stoper pozisyonu için kulübün şartlarına göre en iyisini inşallah alırız."