Beşiktaş Bodo/Glimt’e Mağlup Oldu

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Bodo/Glimt’e Mağlup Oldu

Beşiktaş Bodo/Glimt’e Mağlup Oldu

Beşiktaş Bodo/Glimt’e Mağlup Oldu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’ndaki 4. maçında sahasında Bodo/Glimt’i ağırladı.

Rakibi karşısında 38 ve 49’da Faris Pemi’nin attığı gollerle geri düşen siyah beyazlı temsilcimiz, 64’üncü dakikada Tayfur Bingöl’ün golüyle farkı bire indirse de sonucu değiştiremedi.

Karşılaşmadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta Necip Uysal 90+3’te kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Siyah beyazlılar bu skorun ardından gruptaki dördüncü maçından eli boş ayrıldı ve 1 puanla sonunca sırada kaldı.

“Çalışmalar Maçlara Yansımıyor”

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, 2-1 kaybedilen Bodo/Glimt karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sözlerine, “Hayal kırıklığına uğradık bugün. Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bugün maçı kazansak yolumuza devam edecektik ama kaybettik, üzgünüz.” diyerek başlayan Vukas, takım olarak kötü bir süreçten geçtiklerini belirtti.

Hafta içinde yaptıkları çalışmaların maça yansımadığını belirten Hari Vukas, “İyi bir durumda değiliz, modumuz düşük. Kötü bir süreç yaşıyoruz. Aslında antrenmanlarda yeterince çalışıyoruz ancak bu çalışma maçlara yansımıyor. İyi hazırlanıyoruz, oyuncularımızın hazır olduğunu düşünüyoruz. Ancak maça gelince hep bir şey eksik oluyor. Aslında bugün ikinci golden sonra bir reaksiyon gösterip maça ortak olmaya çalıştık. Eksik ne diye soracak olursanız bazen final pası, bazen şutlarda bazen de birebirlerde kötüyüz, genel olarak iyi değiliz.” diye konuştu.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, karşılaşmada sakatlanan Eric Bailly’nin durumuna ilişkin de bilgi verdi ve “Maç esnasında bir kafa travması yaşadı. Şu anda hastanede ancak çok ciddi bir şey görünmüyor. Sağlık ekibimiz daha iyi değerlendirecektir.” ifadelerini kullandı.

Vukas son olarak ise siyah beyazlı takımın gidişatı değiştirmesi gerektiğinin altını çizdi:

“Hepimiz, bu kötü gidişatı değiştirmek ve bu kötü enerjiyi dağıtmak için bir çözüm bulmak zorundayız. Daha iyi çalışmak zorundayız, daha iyi olmak zorundayız. Bu mağlubiyetleri galibiyetlere çevirmek zorundayız.”