Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Değerlendirmelerde Bulundu

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Değerlendirmelerde Bulundu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Değerlendirmelerde Bulundu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Değerlendirmelerde Bulundu

Süper Lig’de 8’inci haftayı Fenerbahçe ile evinde 0-0 berabere kalarak tamamlayan Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, kulüp dergisindeki yazısında önemli açıklamalarda bulundu.

“Valerien Ismael’e Güvenimiz Tamdır”

Son dönemde basında zaman zaman eleştirilen Valerien Ismael’e desteklerinin sürdüğünü belirten Başkan Çebi, “Teknik Direktörümüz Valerien Ismael’e güvenimiz tamdır. Güvenimiz sebepsiz değildir. Teknik Direktörümüzün çalışkanlığı, liderlik ruhu, futbolcularımızla kurduğu iletişim, kendisine güvenmemizin başlıca sebepleridir. Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı ile birlikte Teknik Direktörümüzün oluşturduğu kadromuzla sezon sonunda şampiyonluğu tüm camia kutlayacağız.” ifadelerini kullandı.

“Kalecilerimizle Gurur Duyun”

Beşiktaş kaleci Ersin Destanoğlu ile sözleşme yeniledi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’ndeki yazısında performanslarıyla son dönemde kamuoyunun gündemine gelen kalecileri hakkında da fikirlerini belirtti.

Çebi, Beşiktaş kadrosundaki genç kaleciler Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin için “özkaynak düzeni” vurgusu yaptı:

“Kalemizi Özkaynak Düzenimizden yetiştirdiğimiz Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin ile diğer genç eldivenimiz Utku Yuvakuran’la korumamız bize ayrıca gurur veriyor. Öte yandan tecrübeli kalecimiz Mert Günok’un da ağabeylik yaptığı bu genç eldivenlerimiz ile sizlerin de gurur duymanızı isterim.”

Başkan Çebi yazısını yaklaşmakta olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak bitirdi.