Beşiktaş Başakşehir Deplasmanında Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Başakşehir Deplasmanında Kazandı

Beşiktaş Başakşehir Deplasmanında Kazandı

Beşiktaş Başakşehir Deplasmanında Kazandı

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta bir derbiye sahne oldu. Puan tablosunda birbirlerine oldukça yakın olan Medipol Başakşehir ve Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Maça Vincent Aboubakar’ın 15.dakikada attığı golle hızlı başlayan siyah beyazlılar, Medipol Başekşehir’in 35.dakikada 10 kişi kalmasıyla oyunda üstünlüğü eline geçirdi.

İkinci yarının başında Arthur Masuaku’nun 55’te attığı golle farkı ikiye çıkaran Beşiktaş, maçı 2-0 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla birlikte, Beşiktaş puanını 46’ya yükseltirken Medipol Başakşehir 40 puanda kaldı.

“Beşiktaş Taraftarına Yakışmıyor”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından maç sırasındaki tezahüratlara tepki gösterdi.

Belözoğlu, "Beşiktaş taraftarına yakışmıyor. 35 dakika Emre Belözoğlu'nun annesine küfretmek... Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. Bu tavırla bu iş olmaz. Böyle taraftarlık da olmaz." ifadelerini kullandı.

Teknik direktörlere fazla rol biçildiğini düşündüğünü söyleyen Emre Belözoğlu, “Biz 5. haftada bir hocaya 'Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör.' diyoruz. Sonra göndermeye çalışıyoruz. Teknik adamlara fazla rol biçiyoruz, bu işin yüzde 80'i futbolculardır.” şeklinde konuştu.

“Kazanmaya Yeten Bir Oyun Vardı”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının maçta oynadığı oyunun kazanmak için yeterli olduğunu söyledi.

Güneş, "Düşündüğümüz gibi üst seviyede bir oyun yoktu ama kazanmaya yeten bir oyun vardı. Beşiktaş'a ters gelen bir rakiple oynadık. 3 puanı aldık." şeklinde konuştu.

Ayrıca günün başarılı ismi Vincent Aboubakar hakkındaki görüşlerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Aboubakar, fiziksel olarak geride başladı ama geldiği günden beri eksiğini bilerek çok çalıştı. Şu anda daha iyi ama ben daha da iyi olmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Vincent Aboubakar, geçtiğimiz hafta Ankaragücü karşısında attığı golün ardından bu haftayı da 1 gol ve 1 asistle tamamlayarak öne çıkan isim oldu.