Beşiktaş Antalya Deplasmanında Mağlup Oldu

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Antalya Deplasmanında Mağlup Oldu

Beşiktaş Antalya Deplasmanında Mağlup Oldu

Beşiktaş Antalya Deplasmanında Mağlup Oldu

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor’a konuk oldu.

İlk yarıyı Cenk Tosun’un 45+2’de kaydettiği golle 1-0 önde kapatan siyah beyazlılar, ikinci yarıda 46-57 arasında kalesinde 3 gol gördü. Dario Saric ve Sagiv Jehezkel’in (2) golleriye 3-1 öne geçen Beşiktaş, 80’de Jackson Muleka ile farkı 1’e indirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Beşiktaş, bu sezonki 4. mağlubiyetini de deplasmanda alırken 19 puanda kaldı. Antalyaspor ise puanını 15’e çıkardı.

“Kötü Bir Reaksiyon Gösterdik”

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, 3-2 kaybedilen Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Antalya’ya galibiyet için geldiklerini söyleyen Vukas, “Buraya iyi oynamak ve 3 puan için geldik. İlk yarı aslında oyun kötü değildi bizim adımıza, iyi oynamaya çalıştık. Rakibimiz birkaç kontra ataktan fırsat buldu. Bildiğiniz gibi ilk yarının son dakikasında golü de bulduk, içeriye önde girdik.” dedi.

Hari Vukas, açıklamalarının devamında ikinci yarıda kalelerinde gördükleri gollere reaksiyon veremediklerinin altını çizdi:

“Ancak ikinci yarının hemen başında kalemizde goller gördük ve kötü bir reaksiyon gösterdik. Ardından geri dönmek için risk alıp ofansif oyuncularımızı oyuna sürdük. Gol de bulduk bir tane ama yeterli olmadı tabii ki… Bugünkü sonuç yüzünden hayal kırıklığına uğradık.”

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü, sözlerini sakatlıklar ve eksiklerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak sonlandırdı:

“Eric Bailly ile ilgili Burak hocamız gerekli açıklamayı yapacak. Geçen hafta da eksik oyuncularla oynadık ve kazandık. Tabii ki eksiklerin olması iyi bir durum değil ama biz kaliteli oyunculara sahibiz. Kim olursa olsun takımdaki her oyuncu %100’ünü vermeli.”