Başakşehir Evinde Konyaspor’u 2-0 Yendi

ANA SAYFAHABERLER → Başakşehir Evinde Konyaspor’u 2-0 Yendi

Başakşehir Evinde Konyaspor’u 2-0 Yendi

Başakşehir Evinde Konyaspor’u 2-0 Yendi

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında Medipol Başakşehir ile arabam.com Konyaspor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmadan galip ayrılan takım 43.dakikada Berkay Özcan ve 64.dakikada Deniz Türüç’ün golleriyle 2-0’lık skorla Medipol Başakşehir oldu.

Medipol Başakşehir, bu galibiyetle 40 puana yükselirken arabam.com Konyaspor 27 puanda kaldı.

“Tüm Oyuncu Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, galibiyet sonrasında konuştu.

Takıma katkı sağlayacak transferler yapmak istediklerini belirten Belözoğlu, “Bazı noktalara transfer yapmak istiyoruz, sadece transfer yapmak için değil. Takımın içine etki edecek, bu takıma kendini ait hissedecek yetenekli, oyunumuza katkı sağlayacak belki 1, belki 2 oyuncuyu içeriye katmayı düşünüyoruz. Şu an takımımızın gösterdiği performans gayet memnun edici. Tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam Traore’nin sakatlığı ile ilgili ise şunları söyledi:

“Dizinde problemi var. Aynı zamanda kendisiyle alakalı yurt dışında tedavi görme süreci oldu. Bu hafta onun da durumu netleşir. Hem sakatlığıyla hem de geleceğiyle alakalı." açıklamasında bulundu.”

“Topa Sahip Olan Takım Bizdik”

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Ataklardan yararlanamadıklarını dile getiren teknik direktör, “Kazanmamız için atakları golle sonuçlandırmamız gerekiyor. Bugün çok kez ceza sahasına girdik ancak sonuç alamadık. Bugün topa sahip olan takım da bizdik ancak basit hatalar yaptık. Önümüzdeki maça daha iyi hazırlanacağız.” diye konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta MedipolBaşakşehir adına gol perdesini açan Berkay Özcan, attığı güzel golle izleyenleri etkilerken ikinci golü atan Deniz Türüç ise bu sezon Süper Lig’deki 6.golünü kaydetti.