Başakşehir 3 Puanı Gol Yemeden Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Başakşehir 3 Puanı Gol Yemeden Aldı

Başakşehir 3 Puanı Gol Yemeden Aldı

Başakşehir 3 Puanı Gol Yemeden Aldı

Medipol Başakşehir ve Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig’in 16.hafta mücadelesinde Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig puan tablosunda zirveye oynayan Medipol Başakşehir, 2-0’lık skorla galip gelen taraf oldu.

Medipol Başakşehir’e galibiyeti getiren golleri 57.dakikada Deniz Türüç ve 66.dakikada Danijel Aleksic kaydetti. Medipol Başakşehir aldığı 3 puan ile lider Galatasaray ile maç fazlasıyla puanını eşitledi. Fraport TAV Antalyaspor ise 16 puanda kaldı.

Emre Belözoğlu Mutlu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın sonunda verdiği röportajda ilk yarının iki takım için de kötü geçtiğini söyledi.

Oyuna giren oyuncuların katkısına da değinen Belözoğlu, “İki takım için de kötü bir ilk yarıydı. İkinci devrede oyun bizim lehimize dönmeye başladı, oyuna giren oyuncularımızdan da katkı aldık. Kazandığımız için mutluyum. 9 günlük arada iyi hazırlanacağız. 2023 güzel ülkemiz adına mutlulukla geçsin.” ifadelerini kullandı.

İkinci Yarıdaki Düşüş

Fraport TAV Antalyaspor yardımcı antrenörü Alfons Groenendijk, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İlk 60 dakikalık bölümde iyi oynadıklarını ifade eden Groenendijk, "Maçın ilk 60 dakikasında iyi bir takım oyunu oynayan bir Antalyaspor izlediğimizi düşünüyorum. İkinci yarı golü yedikten sonra ne yazık ki oyun olarak geriye düştük. Deniz kaliteli bir oyuncu ve onu kontrol edemedik. Neticesinde de gol yedik.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Medipol Başakşehir’in Fraport TAV Antalyaspor’u 2-0 mağluğ ettiği mücadelede fark yaratan isimlerin başında Deniz Türüç geldi.

Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Deniz Türüç girdikten 12 dakika sonra fileleri havalandırdı. Deniz Türüç’ün iyi performansına Danijel Aleksic ve Youssouf Ndayishimiye de eşlik etti ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadılar.

Öte yandan Fraport TAV Antalyaspor’da Ömer Toprak ve Ufuk Akyol’un iyi performansı deplasmandan puan çıkarmak için yeterli olmadı.