Avrupa Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

ANA SAYFAHABERLER → Avrupa Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

Avrupa Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

Avrupa Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde 6. ve son hafta maçları yarın oynanacak.

B Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak. Karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak.

H Grubu'ndaki Trabzonspor ise TSİ 20.45'te sahasında Macaristan temsilcisi Ferencvaros'u ağırlayacak.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde liderlik için sahaya çıkıyor

Fenerbahçe'de Hedef Liderliği Korumak

Avrupa Ligi B Grubu'nda son haftaya 11 puan ile lider giren Fenerbahçe, Dinamo Kiev deplasmanından galibiyetle dönerek grubunu lider tamamlamak istiyor. 

Fransız temsilcisi Rennes ile aynı puanda yer alan Fenerbahçe, 5.hafta mücadelesinde Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Rennes karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen 3-3 berabere kalarak liderliğini korumuştu.

Dinamo Kiev ile Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan ilk karşılaşmayı ise Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Polonya'nın Krakow kentindeki Cracovia Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonundan hakem Duje Strukan yönetecek.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat ve Luan Peres, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trabzonspor, yarın Ferencvaros'u konuk edecek

Trabzonspor Tarihinde 3.Kez Avrupa Ligi'nde Gruplardan Çıkmak İstiyor

Avrupa Ligi H Grubu'nda son maçında Macaristan temsilcisi Ferencvaros'u Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda konuk edecek olan Trabzonspor, 4 kez katılım gösterdiği grup aşamasından 3. kez çıkmak için mücadele edecek.

10 puan ile lider konumda bulunan Ferencvaros karşısında galibiyet hedefleyen Trabzonspor, 6 puan ile 3. sırada yer alıyor. 7 puan ile 2. sırada yer alan ve kendi evinde Kızılyıldız'ı ağırlayacak olan Monaco'nun önüne geçerek bir üst tura yükselmeyi planlayan Trabzonspor, bunu başarması halinde 8 sezon sonra tekrar üst tura yükselmenin sevincini yaşayacak.

İlk kez mücadele ettiği Avrupa Ligi'nde  2013-2014 sezonunda grubunu 1. sırada tamamlayan Trabzonspor, 2014-2015 sezonunda ise 2. olarak bir üst tura yükselme başarısı göstermişti.

Şenol Güneş Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda TSİ 20.45'te başlayacak olan mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonundan Harm Osmers yönetecek.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz dışında sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.