Atakaş Hatayspor - Beşiktaş Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Atakaş Hatayspor - Beşiktaş Maç Önü Notları

Atakaş Hatayspor - Beşiktaş Maç Önü Notları

Atakaş Hatayspor - Beşiktaş Maç Önü Notları

Süper Lig'in  11. haftasında Atakaş Hatayspor ile Beşiktaş, Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Saatler 20.00'ı gösterdiğinde başlayacak mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, sakatlıklarından dolayı Kerim Alıcı ve Kevin Soni'den, kart cezalısı olduğu için ise Simon Falette'den faydalanamayacak. Sakatlığı bulunan bir diğer futbolcu Christian Atsu'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael ise sakatlıklarından dolayı Wout Weghorst, Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'dan faydalanamayacak. Sakatlığı bulunan bir diğer futbolcu Rachid Ghezzal'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde ilk yenilgisini aldı

Hatayspor Yine Avantajlı Ayrılmak İstiyor

Atakaş Hatayspor, bu sezon Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 9 karşılaşmaya çıktı.

Bu süreçte 6 kez mağlup olan Atakaş Hatayspor, 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile 7 puan topladı. Süper Lig'de oynadığı Yukatel Kayserispor maçından sonra teknik direktör değişikliğine giden Atakaş Hatayspor, Volkan Demirel ile anlaşmıştı.

Volkan Demirel ile 3 maça çıkan Atakaş Hatayspor, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Süper Lig'de Beşiktaş'ı ağırladığı 2 maçı da kaybetmeyen Atakaş Hatayspor, bu akşam avantajını korumak istiyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'den kamp değerlendirmesi: Her futbolcumuz elinden gelenin en iyisini yapıyor

 Beşiktaş Yenilmezlik Serisini Sürdürmeyi Planlıyor

Teknik direktör Valerien Ismael önderliğinde Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile  19 puan toplayan Beşiktaş, son 4 maçında 1 galibiyet elde etti.

Süper Lig deplasmanlarındaki son 8 maçını kaybetmeyen Beşiktaş, ligde devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olarak Hatay'a geldi.

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de attığı 5 kafa golü ile dikkat çekiyor. Atakaş Hatayspor'un ligde yediği son 4 golün 2'si ise kafa golünden geldi.

Dikkat Çeken Oyuncular

Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'ın en golcü iki isminden biri olan Georges-Kevin Nkoudou, (Jackson Muleka-4 gol) Hatayspor'a karşı ilk 11'de başladığı tek mücadelede 1 gol atmıştı(Mayıs 2021).

Süper Lig'de bu sezon Atakaş Hatayspor'un attığı gollerde büyük pay sahibi olan Ayoub El Kaabi (2 gol 2 asist), Beşiktaş'a rakip olduğu tek iç saha maçında galibiyet golünün pasını veren isim olmuştu (Ekim 2021).