Arda Güler Transferin Gözdesi

ANA SAYFAHABERLER → Arda Güler Transferin Gözdesi

Arda Güler Transferin Gözdesi

Arda Güler Transferin Gözdesi

Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor.

Bu doğrultuda sarı lacivertli kulübün transferdeki ana gündem maddesini ise 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler’in geleceği oluşturuyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıkıp 6 gol 7 asist yapan genç yıldızla, Avrupa’nın önde gelen kulüpleri ilgileniyor.

Fenerbahçe 1 Sezon Daha Kalmasını İstiyor

Fenerbahçe’nin 2019 yılında Gençlerbirliği altyapısında kadrosuna kattığı Arda Güler, yıllar içinde gösterdiği gelişim ve yetenekleriyle Türk futbolunun en öne çıkan genç yeteneği olmayı başardı.

Özellikle bu sezon teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde sezon sonuna doğru takımın değişmezlerinden olan 18 yaşındaki oyuncu, Avrupa’daki birçok kulübün de radarına girdi.

Sözleşmesinde 17.5 milyon €’luk serbest kalma bedeli olan oyuncuyu en az 1 sezon daha takımda tutmak isteyen Fenerbahçe, bu doğrultuda girişimlerini hızlandırdı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un özel olarak ilgilendiği Arda Güler’in ise henüz kesin kararını vermediği bildirildi. Oyuncunun gelen teklifleri değerlendireceği ve önümüzdeki günlerde Başkan Ali Koç ile yapacağı toplantı sonrasında kararını vereceği aktarıldı.

Avrupa Devleri Peşinde

Sezonun sona ermesiyle birlikte Avrupa’nın dev kulüpleri Arda Güler için girişimlerini hızlandırdı. Dış basında birçok farklı kaynakta yer alan haberlere göre Arda Güler ile Real Madrid, Barcelona, Ajax, Tottenham, Newcastle United, Borussia Dortmund, Sevilla ve AC Milan’ın ilgilendiği bildirildi.

Arda Güler’e projelerini sunan bu kulüplerin oyuncunun 17.5 milyon €’luk serbest kalma bedelini karşılamaya hazır oldukları aktarılırken son kararı 18 yaşındaki yıldızın vermesi bekleniyor.