Arda Güler Real Madrid’e İmza Töreninde Konuştu

ANA SAYFAHABERLER → Arda Güler Real Madrid’e İmza Töreninde Konuştu

Arda Güler Real Madrid’e İmza Töreninde Konuştu

Arda Güler Real Madrid’e İmza Töreninde Konuştu

Fenerbahçe’den Real Madrid’e 20 milyon € + 10 milyon € bonus karşılığında transfer olan Arda Güler, bugün kendisini Real Madrid’e bağlayan resmi imzayı attı.

18 yaşındaki futbolcu, kendisi için düzenlenen imza töreninde Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Arda Güler, imza töreninde önemli açıklamalar yaptı.

İşte Arda Güler’in Real Madrid’e imza töreninden öne çıkan açıklamalar:

“Türkiye’nin Gururu”

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, imza törenine Arda Güler’e teşekkür ederek başladı:

"Bugün bizim için çok önemli bir gün. Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten çok mutluyuz. Sevgili Arda, bu formayı ve bu armayı seçtiğin için çok teşekkür ederim."

Ardından Perez, Arda Güler’in genç yaşında büyük işler başardığını söyledi ve kendisinin “Türkiye’nin gururu” olduğunu ifade etti.

Perez, “Arda, sen Türkiye'nin gururusun. 14 yaşında Fenerbahçe'ye katıldın. 16 yaşında Fenerbahçe a takımında oynadın, Avrupa'da oynadın. Türk Milli Takımı'na seçildin. 17 yaşında inanılmaz bir başarı gösterdin.” ifadelerini kullandı.

Perez, son olarak Arda Güler’e; "Real Madrid'e bir kere gelenlerin kalbinde hep Real Madrid kalır. Milyonlarca Madridista, seni artık ailenin bir parçası olarak görüyor. Her zaman destekleneceksin. Bu sana çok büyük bir sorumluluk getirecek." diyerek sözü genç yıldıza bıraktı.

“Real Madrid’i Reddedemezsiniz”

İmza törenine duygularını anlatarak başlayan Arda Güler, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Ben de bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak benim için çok büyük gurur." dedi.

Arda Güler, neden Real Madrid’i tercih ettiği konusunda gelen soruya çok net bir cevap verdi:

"Barcelona da beni istedi ama Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor. Real Madrid size bir teklif sunuyorsa bunu reddedemezsiniz."

Arda Güler, takımdaki kadro rekabetinin oldukça yüksek olduğunu söyledi. Genç oyuncu, kiralanma fikrine karşı olduğunu belirtti:

"Rekabete hazırım. Oynamak için geldim. Kazanmak istiyorum, bunun için her şeyi yapmak ve kendimi Real Madrid'de göstermek istiyorum. Kiralık gitmeyeceğim. Real Madrid'de kalacağım."

Teknik Direktörü ve İdolü Hakkında Konuştu

18 yaşındaki milli futbolcu, transfer olmasında önemli pay sahibi olan iki figürden bahsetti.

Arda Güler, “Ancelotti beni aradı. Kesinlikle beni istediğini söyledi. Beni nerede kullanacağını anlattı. Çok iyi bir iletişim kurduk. Ona çok büyük saygı duyuyorum." diyerek yeni teknik direktörü hakkında konuştu.

Ayrıca idolü Luka Modric’e değinen Arda Güler, "Luka Modrić her zaman benim rol modelim oldu. Onunla oynamak için heyecanlıyım. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Taraftarına Seslendi

Son olarak Fenerbahçe taraftarına seslenen Arda Güler, taraftarları çok sevdiğini söyledi:

"Fenerbahçe taraftarının kırgınlığını anlıyorum ancak dünyanın en büyük kulübü sizi istiyorsa ve kulübünüze para kazandıracaksanız bunu kimse reddedemez. Onları çok seviyorum. Bana kırılmasınlar."