Arda Güler: “Rakiplerimiz Puan Kaybedecek”

ANA SAYFAHABERLER → Arda Güler: “Rakiplerimiz Puan Kaybedecek”

Arda Güler: “Rakiplerimiz Puan Kaybedecek”

Arda Güler: “Rakiplerimiz Puan Kaybedecek”

Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

İşte Arda Güler’in açıklamalarından öne çıkanlar:

 

“Rakiplerimiz Puan Kaybedecek”

Hedeflerinin her iki kulvarda da şampiyonluk olduğunu ifade eden Arda Güler, maçlarını kazandıkları takdirde rakiplerinin puan kaybedeceğini söyledi.

Güler, “Her iki kulvarda da elimizden geleni yapmak istiyoruz. İki hedef için de istekliyiz. Eminiz ki her maçımızı kazanırsak hem ligi hem kupayı kazanırız. Rakiplerimiz puan kaybedecek. 6’da 6 yaptığımız takdirde inşallah şampiyon oluruz.” ifadelerini kullandı.

“Keyif Almaya Çalışıyorum”

Son haftalarda yükselen performansını değerlendiren Arda Güler, oynadığı oyundan keyif almaya çalıştığını söyledi:

“Keyif almaya çalışıyorum. Bunlar küçüklük hayallerimdi. Futbol oynamak zaten hepimizin olduğu gibi benim için de çok büyük mutluluk kaynağı. Herkesin benden çok şey beklediğini biliyorum. İlk başlarda aslında ben de korkuyordum, üzerimde baskı olacak mı, nasıl yapacağım diye ama sahaya çıktığımda her şeyi unutuyorum. Sadece futboldan keyif alıyorum.”

Destek Çağrısı Yaptı

Son olarak önlerindeki fikstürü değerlendiren 18 yaşındaki futbolcu, taraftarlardan kendilerine destek vermelerini istedi.

Her maçlarının birer final olduğunu söyleyen Arda Güler, “Her maça final gözüyle bakıyoruz. Böyle baktığımız için de bazen son dakika golleri geliyor. İnanıyoruz, inşallah hedefe ulaşacağız. Taraftarlarımız bizlere sonuna kadar inanmaya devam etsinler. Biz inanıyoruz ve yapabileceğimizi de biliyoruz. Onların inancını da hissediyoruz. Sadece bu desteğe devam etmelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.