Arda Güler’den Kötü Haber

ANA SAYFAHABERLER → Arda Güler’den Kötü Haber

Arda Güler’den Kötü Haber

Arda Güler’den Kötü Haber

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’den yaklaşık 20 milyon € karşılığında Real Madrid’e transfer olan 18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler’den kötü haber geldi.

Real Madrid kulübü, resmi kanallarından dün yaptığı açıklamada milli oyuncunun sakatlığı sebebiyle takımın ABD’de yaptığı kamptan ayrıldığını duyurdu:

“Oyuncumuz Arda Güler'e yapılan tetkiklerin ardından sağ diz iç menisküsünde sakatlık olduğu tespit edildi. Oyuncu, özel tedavisine devam etmek için önümüzdeki birkaç saat içinde Madrid'e gidecek.”

Arda Güler’den Sakatlığına İlişkin İlk Açıklama Geldi

ABD’de sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Real Madrid’in yeni transferi Arda Güler, sakatlığı sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

"Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum.” ifadelerini kullanan genç yıldız, tüm taraftarlarına destekleri için teşekkür etti.

18 yaşındaki milli oyuncu, Real Madrid’in ABD’de oynadığı AC Milan ve Manchester United maçlarında da tedbir amaçlı dinlendirilmişti. Dün açıklanan sakatlığının ardından Arda Güler, takımının Barcelona ile oynadığı El Clasico’da da yer alamadı.

3 Ay Yok İddiası

İspanyol gazetesi Marca, bugün itibarıyla okuyucularına Arda Güler’in sakatlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Türk milli oyuncunun fiziksel kapasitesiyle ilgili ilk günlerden beri soru işaretleri olduğunu belirten Marca, Arda Güler’in önceki gün yapılan antrenman sonrasında kulüp doktoru Niko Mihiç ile görüştüğünü okuyucularına aktardı.

Arda Güler’in yaşadığı sakatlığın ilk başta basit bir şey olarak ele alındığını iddia eden gazete, durumun sonradan anlaşıldığını ve Arda Güler’in ameliyata ihtiyaç duymaması için Madrid’e gönderildiğini vurguladı.

Oyuncunun sahalardan 3 ay uzak kalabileceği iddia edildi.