arabam.com Konyaspor – Hangi Kredi Ümraniyespor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → arabam.com Konyaspor – Hangi Kredi Ümraniyespor Maç Önü Notları

arabam.com Konyaspor – Hangi Kredi Ümraniyespor Maç Önü Notları

arabam.com Konyaspor – Hangi Kredi Ümraniyespor Maç Önü Notları

arabam.com Konyaspor ile Hangi Kredi Ümraniyespor, Süper Lig’in 8’inci haftasında Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.

Süper Lig’de 2022/2023 Sezonu’na oldukça iyi başlayan ve ilk 6 haftada kalesini gole kapatarak bu süreçte 14 puan toplayan arabam.com Konyaspor, ligdeki ilk mağlubiyetini milli ara öncesinde Galatasaray’a karşı almıştı.

Ligin yeni ekiplerinden Hangi Kredi Ümraniyespor ise, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de henüz galibiyetle tanışamadı.

Teknik direktör Recep Uçar önderliğinde Süper Lig’de çıktığı 7 maçta 5 mağlubiyet alan takım, Fenerbahçe ve Gaziantep FK deplasmanlarından ise beraberlikle dönmüştü.

Sakat ve Cezalıların Durumu

Süper Lig’in mevcut puan tablosunda 6’ncı sırada yer alan arabam.com Konyaspor ve 18’inci basamakta bulunan Hangi Kredi Ümraniyespor’u karşı karşıya getirecek mücadele 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 17:00’da başlayacak.

Karşılaşmada Mustafa Kürşad Filiz, orta hakem olarak görev yapacak.

arabam.com Konyaspor’da maç öncesinde cezası süren kaleci Sehic ile sakatlıkları devam eden Amilton ve Muric, Hangi Kredi Ümraniyespor karşısında sahaya çıkamayacaklar.

Öte yandan Hangi Kredi Ümraniyespor’da ise Recep Uçar’ın Serkan Kırıntılı haricinde sakat veya cezalı oyuncusu bulunmuyor.

Konyaspor Evine Geri Dönüyor

Konyaspor stadına kavuşuyor

arabam.com Konyaspor, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki zemin onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle bu sezon şu ana kadarki iç saha maçlarını Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynadı.

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan çalışmaların ardından kendi saha ve seyircisi önüne çıkmaya hazırlanan takımda, teknik direktör İlhan Palut bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hafta içinde antrenman sonrasın basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İlhan Palut: “Taraftarımızla ilk buluşmamız olacak. Cumartesi günü son antrenmanımızı statta yapmayı planlıyoruz. Stadı gezdim ve çok güzel bir zemin gördüm. Yeteri kadar süre geçti özenle çalışıldı. Eminim ki bir önceki zeminimizden daha kaliteli bir zemin var." dedi.

İlhan Palut aynı zamanda Hangi Kredi Ümraniyespor’un zorlu bir rakip olduğunu belirterek maça gereken özeni göstereceklerinin altını çizdi.

Bu sezon üst üste 2 maçtan puansız ayrılmayan yeşil beyazlı ekip, Galatasaray mağlubiyetinin ardından Hangi Kredi Ümraniyespor karşısında 3 puanı hedefliyor.

Ümraniyespor İlk Galibiyetinin Peşinde

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray maçı öncesi iddialı

Teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki geçtiğimiz sezon kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Hangi Kredi Ümraniyespor’da hedef sezonun ilk galibiyetini almak.

Bu sezon ligde çıktığı 7 maçta kalesinde 10 gol görüp rakip fileleri 5 kez havalandırabilen İstanbul ekibi, girdiği gol pozisyonların %5’ini sonuçlandırarak bu alanda ligdeki en düşük istatistiklerden birine sahip olarak dikkat çekiyor.

Ligdeki performansını yükseltmek isteyen Hangi Kredi Ümraniyespor, bununla birlikte Konya deplasmanına teknik direktör Recep Uçar’dan yoksun çıkacak. Bir önceki hafta oynanan Kasımpaşa maçında kırmızı kart ile oyun dışına gönderilen Recep Uçar, arabam.com Konyaspor karşısında takımını tribünden takip edecek.

Dikkat Çeken Oyuncular

arabam.com Konyaspor adına bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken ve takımının 7 haftada kalesinde sadece 2 gol görmesinde büyük pay sahibi olan Guilherme Sitya – Ahmet Oğuz ikilisi, Ibrahim Sehic’in yokluğunda defans hattında yine İlhan Palut’un en güvendiği isimler olacaklar.

Öte yandan Hangi Kredi Ümraniyespor’da ise takımın bu sezonki 5 golünün 3’ünü kaydeden Antonio Mrsic, arabam.com Konyaspor karşısında da gol bularak bu sezon Süper Lig’de üst üste 4 maçta gol atan ilk oyuncu olmak için sahaya çıkacak.