Antalyaspor Müthiş Maçı Son Dakikada Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Antalyaspor Müthiş Maçı Son Dakikada Kazandı

Antalyaspor Müthiş Maçı Son Dakikada Kazandı

Antalyaspor Müthiş Maçı Son Dakikada Kazandı

Spor Toto Süper Lig’de 21.hafta karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor ve HangiKredi Ümraniyespor, Antalya’da karşı karşıya geldi.

Büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan maç, 3-2 Antalyaspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Maçta 33.dakikada Umut Nayir ile öne geçen Ümraniyespor oldu. 38 ve 48.dakikalarda Larsson ve Güray Vural’ın attığı gollerle Antalyaspor geriden gelerek öne geçmeyi başardı.

56’da Onur Ayık ile skoru eşitleyen HangiKredi Ümraniyespor, 90+3.dakikada Fredy’nin golüne engel olamadı ve maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

Fraport TAV Antalyaspor, bu galibiyetle 21 puana yükselirken HangiKredi Ümraniyespor 14 puanda kaldı.

“6 Haftadan Sonra Kazanmak Önemliydi”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

6 maç sonra galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyen Groenendijk, "6 haftadan sonra kazanmak önemliydi ve güzel oldu. Uzatma dakikalarında gelen bu gol bir kat daha fazla sevincimizi arttırdı. Üzerimizdeki baskı bu 3 puanla azaldı. Henüz bitmiş değil. Hala sıkıntılı bölgedeyiz." ifadelerini kullandı.

“Üçüncü Travmatik Yenilgi”

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, maçın ardından bu sezonki üçüncü travmatik yenilgilerini aldıklarını söyledi.

Hakemleri tebrik eden Uçar, "Üçüncü travmatik yenilgimizi aldık. 3 golün de başlangıcı bizim ayağımızda olan bölüm. Üzgünüz. Antalyaspor’u ve Nuri Hoca'yı tebrik ediyorum. Maçı kaybetsek de yönetimden dolayı hakem heyetini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Antalya temsilcisinde Andreas Larsson, maçı 1 gol ve 1 asistle tamamlayarak yıldızlaşırken; asist yapan Doğukan Sinik ise transfer olduktan sonraki 2.maçında ikinci gol katkısını yapmayı başardı.

Konuk ekipte ise Umut Nayir, formunu devam ettirdi ve bir gol daha atarak ligdeki gol sayısını 8’e yükseltti.