Antalyaspor Golcüleriyle Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Antalyaspor Golcüleriyle Kazandı

Antalyaspor Golcüleriyle Kazandı

Antalyaspor Golcüleriyle Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor ile Yukatel Kayserispor, Antalya’da karşı karşıya geldi.

Ligde son iki haftadır galibiyet alamayan Fraport TAV Antalyaspor, rakibini 4 golle geçti. Teknik direktör Nuri Şahin’in ekibinde 3 puanı getiren golleri Haji Wright (2), Fredy ve takıma devre arasında dahil olan Bertuğ Yıldırım kaydetti.

Kırmızı beyazlı Antalya temsilcisi bu galibiyetle birlikte Spor Toto Süper Lig’de puanını 28’e yükseltti ve puan tablosunun 10. basamağında yer aldı.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye mağlup olan Yukatel Kayserispor ise 35 puanda kalarak 7. sırada yer aldı.

“Takım 2 Gündür Uykusuz”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 4-0 kaybedilen karşılaşma sonrasında konuştu.

Takımındaki eksik oyunculara vurgu yapan Atan, son günlerde Kayseri’de yaşanan depremlerin oyuncularını etkilediğini söyledi:

"İlk 15 dakikada topun kontrolü bizdeydi. Ancak sonrasında yağan yağmur ile birlikte Antalyaspor oyunun kontrolünü aldı ve öne geçti. Biz tepkisiz kaldık, yorgunduk ve uykusuzluk da vardı. Maalesef bir depreme yakalandık ve takım 2 gündür bu yüzden uykusuz.” diye konuştu.

Oyuncularının bu sezon ikinci kez kötü oynadıklarını söyleyen Çağdaş Atan, “Oyuncularım bu sezon ikinci defa kötü oynama haklarını kullandı. Şimdiye kadar çok iyi gelen oyuncularımızın bu hakkı olduğunu düşünüyorum. Onlara fazla yüklenmek istemiyorum." ifadeleriyle takıma anlayışla yaklaşacağını belirtti.

“Hak Edilmiş Bir Galibiyet”

Fraport TAV Antalyaspor’da ise maçın ardından teknik sorumlu Alfons Groenendijk, takımının oyunundan oldukça memnun olduğunu belirtti.

"Takım olarak harika bir performansı gösterdik ve hak edilmiş bir galibiyet aldık.”

Galibiyetin temelinde savunma performanslarının olduğunu söyleyen Groenendijk, “İyi performans defansta sağlam bir duruşla başlar. Bunu başardık. Özellikle Emrecan, ilk kez ilk 11'de olmasına rağmen çok iyi iş çıkardı. Ufuk Akyol da orta sahada her açığımızı kapattı. Larsson ve diğerleri de tüm görevlerini başarıyla yerine getirdiler.” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta aldıkları mağlubiyetin ardından bu galibiyetin önemli olduğunu belirten Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu, “3-1'lik mağlubiyetten sonra böyle bir dönüş yapmamız lazımdı. Hedefimiz deplasmandaki çizgimizi düzeltmek. Adana Demirspor maçını kazanarak 3 puan serisine başlamak istiyoruz.” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Fraport TAV Antalyaspor’da uzun bir ara sonrasında takımdaki yerini alan Haji Wright, maça damga vurdu.

ABD’li oyuncu attığı 2 golün yanında Fredy’e bir de asist yaparak 3 puanı takımına getirdi.

Yukatel Kayserispor’da ise %96 pas isabetiyle başarılı bir performans sergileyen Campanharo’nun çabası puan için yeterli olmadı.