Antalyaspor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Antalyaspor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

Antalyaspor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

Antalyaspor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’de 13.hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Fraport TAV Antalyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük Corendon Airlines Park’ta karşı karşıya geliyor.

6 Kasım Pazar günü saat 17.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Ev sahibi ekipte Fredy ve Alessane Ndao sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Güray Vural ve Ruud Boffin’in durumları ise maç saatinde belli olacak.

VavaCars Fatih Karagümrük’te ise sezonun şu ana kadarki en golcü ismi Fabio Borini ve Adnan Uğur kart cezaları sebebiyle görev yapamazken Burak Kapacak, Colin Kazım-Richards ve Efe Tatlı’nın sakatlıkları devam ediyor. Matteo Ricci’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Antalyaspor Toparlanıyor

26 Ağustos-14 Ekim tarihleri arasında oynadığı 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik alan Antalyaspor, son iki maçını kazanarak kötü gidişata dur demeyi başardı.

Ligde 13 puanla 12.sırada yer alan Nuri Şahin’in ekibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor’u 2-0 yendi.

Antalyaspor, ligde Fatih Karagümrük’ü konuk ettiği maçlarda rakibine puan vermedi. Şu ana kadar Antalya’da oynanan 3 karşılaşmadan da Antalya temsilcisi galip ayrıldı.

İstanbul takımlarına karşı oynadığı son 8 maçın beşini kazanan Fraport TAV Antalyaspor, bu sayıyı altıya yükselterek önceki 36 maçta yakaladığı sayıyı geçmek istiyor.

Bu sezon ligde üst üste 3 galibiyeti bulunmayan Fraport TAV Antalyspor, rakibini yenerek puan tablosunun ilk yarısına çıkmak istiyor.

Karagümrük Çıkış Arıyor

Andrea Pirlo yönetimindeki VavaCars Fatih Karagümrük, ligde istikrardan uzak bir grafik çiziyor. 12 puanla 13.sırada yer alan İstanbul temsilcisi, geçtiğimiz hafta iç sahada Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu.

Son deplasman maçında HangiKredi Ümraniyespor’u 3-1 mağlup eden VavaCars Fatih Karagümrük, Ocak 2021’den beri üst üste iki deplasman maçı kazanamadı.

Antalyaspor ile oynadığı 12 maçın dokuzunda sahadan mağlup ayrılan Karagümrük, sahaya rakibine karşı olan kötü gidişatını değiştirmek için çıkacak.

Karşılaşma Öncesi Dikkat Çekenler

Maç öncesi Fraport TAV Antalyaspor’da Haji Wright ligde attığı 8 golle dikkat çekerken VavaCars Fatih Karagümrük’te ise geçtiğimiz hafta 10 kurtarış yapan Emiliano Viviano, bu hafta da kalesinde olacak.