Antalyaspor Evinde Mutlu

ANA SAYFAHABERLER → Antalyaspor Evinde Mutlu

Antalyaspor Evinde Mutlu

Antalyaspor Evinde Mutlu

Spor Toto Süper Lig’in 23.haftasında Fraport TAV Antalyaspor, Gaziantep FK’yı ağırladı.

29.dakikada Luiz Adriano’nun pasında fileleri havalandıran Fredy, Fraport TAV Antalyaspor’a 1-0’lık galibiyeti getiren isim oldu.

Bu skorla birlikte Antalya temsilcisi 24 puana yükselirken Gaziantep FK 25 puanda kaldı.

“3 Altın Değerinde Puanı Hanemize Yazdırdık”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, karşılaşmanın sonunda açıklamalar yaptı.

Aldıkları galibiyetin önemine değinen Groenendijk, "Kazanmamız gereken bir maçtı. 3 altın değerinde puanı hanemize yazdırdık. Nasıl kazandık, nasıl bir oyun ortaya koyduk, çalıştıklarımızın ne kadarını sahaya yansıttık derseniz bu soru sanırım bu akşam cevapsız kalacak. Çünkü tek hedef 3 puandı, amacımız oydu ve buna ulaştık. Hollanda'da çalıştığım takımlarda ligin dibinde tansiyonu yüksek maçlara çıktım. Orada da hatırlıyorum. Bu tür maçlarda önemli olan 3 puan. 3 puanı alırken her şey mükemmel olmayabiliyor. İstediğimizi sahaya yansıtamamış olabiliriz ama Fredy attı ve yendik. Eve gidince inanın bir kez daha kendime bu soruyu soracağım. Nasıl oldu da bu akşam kazandık? Ancak sanırım bu cevabı detaylı şekilde kendime veremeyeceğim. Çünkü pek bir şey gösteremedik, sadece savaş, mücadele ve azim vardı.” diyerek oyunun çok iyi olmamasına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

“Yol Kazaları Olacaktır”

Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, ikinci yarıda yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.

Güneş, "Bugün buraya önce galibiyet, olmazsa beraberlik için gelmiştik. Düşündüğümüz, planladığımız birçok şeyle karşılaştık. Özellikle maçın ikinci yarısında beraberliği yakalayıp, galip gelebilecek pozisyonları da yakaladık. Maalesef olmadı. Tabii ki bu gibi yol kazaları olacaktır.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Öne Çıkan Performanslar

Fraport TAV Antalyaspor’da golün asistini yapan Luiz Adriano, Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta skora direkt etki etmiş oldu.

Fredy ise son 2 iç saha maçında da gol atarak takımına katkı sağladı.