Antalyaspor’dan Müthiş Geri Dönüş

ANA SAYFAHABERLER → Antalyaspor’dan Müthiş Geri Dönüş

Antalyaspor’dan Müthiş Geri Dönüş

Antalyaspor’dan Müthiş Geri Dönüş

Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı.

Maça hızlı başlayan Karagümrük 4.dakikada Ebrima Colley ile öne geçmeyi başardı. Golün asistini yapan Mbaye Diagne 19.dakikada sahneye çıktı ve skoru 2-0’a getirdi.

Ancak bu dakikadan sonra Fraport TAV Antalyaspor sezonun en önemli geri dönüşlerinden birini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekip 19.dakikasında 2-0 geride olduğu ilk yarıyı Haji Wright, Güray Vural ve Veysel Sarı’nın golleriyle 3-2 kapattı.

84.dakikada kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atan Güray Vural maçın sonucunu belirledi.

Bu galibiyetle bu sezon ligde ilk defa üst üste üç defa kazanmayı başaran Fraport TAV Antalyaspor, puanını 16’ya yükseltti ve ligde 9.sıraya çıktı.

VavaCars Fatih Karagümrük ise mağlubiyetin ardından 12 puanda ve 13.sırada kaldı.

“Hiç Adetim Değildir”

Antalyaspor evinde kazandı

Galibiyetin ardından Fraport TAV Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin karşılaşmayı değerlendirdi.

Şahin, "Hocalarıma buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 2'si de rahatsızlandı sanırım gıda zehirlenmesi oldu. O yüzden ben geldim bugün. Hafta içi çok düşündük, 5'liye devam mı edelim diye. Sivas'ta iyi geçti çünkü. Hata yaptık, yalan yok. Hocalarım ve yardımcılarım çok erken karar alıp 4'lüye döndük. Bizi maçın içine soktu. Goller de gelince iyi sonuç ortaya çıktı. Çok genç bir hocayım, bunlar olacak şeyler. Önceden karar verdiğin şeylerin arkasında duruyorsun. Bunların hepsi karar verme... Biz de hata yapabiliyoruz. Hiç adetim değildir, 25. dakikada Chris'i çıkardık oyundan.”

“Ben de futbolcuydum onun nasıl his olduğunu biliyorum. Kendimle çok çeliştim ama takım adına mecburduk o değişikliği yapmaya. Ondan da özür diledim. Yolumuza devam ediyoruz. 3'te 3 yaptık. Bu takıma çok güveniyorum. Hocalık güzel gidiyor. Çok yoğun. Futbolculukla alakası yok. İşimi çok seviyorum. Müthiş bir ekibimiz var. Bazen sonuçlar geliyor, bazen gelmiyor ama biz bu başarı yüzdesini yukarı çekebilirsek o kadar mutlu oluruz. Samimiyet olmadan başarı gelmez. Kötü giden süreçte de samimiyet çok önemli. İyi gittiğinde herkes Nuri Şahin diye bağırıyor. Kötü gittiği zaman oyunculara yükleniliyor. Öyle bir şey yok, biz bir aileyiz." ifadelerini kullandı.

“Oyunu Koparabilirdik”

VavaCars Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo, karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.

İtalyan teknik direktör, "2 gol attık. Her şey istediğimiz gibi giderken maç farklı bir yere gitti. Bizim için inanılmaz bir maçtı. 2-0 öndeyken üçüncü golü bulup oyunu koparabilirdik."

"Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik ve maalesef maçı kaybettik." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar

Karşılaşmada birçok isim öne çıktı. Konuk ekipte Mbaye Diagne ve Ebrima Colley, mücadeleyi birer gol ve birer asistle tamamlamayı başardı.

Ev sahibinde ise Haji Wright, bu sezon ligdeki 8.golünü atarken Güray Vural bu sezonki ilk gollerini kaydetti.