Ankaragücü Son Dakikalarda Puanı Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Ankaragücü Son Dakikalarda Puanı Aldı

Ankaragücü Son Dakikalarda Puanı Aldı

Ankaragücü Son Dakikalarda Puanı Aldı

Spor Toto Süper Lig’in 34.haftasında MKE Ankaragücü, evinde Fraport TAV Antalyaspor’u ağırladı.

Karşılaşma, Güray Vural ve Felicio Milson’un karşılıklı golleriyle 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Bu sonucun ardından MKE Ankaragücü 36 puana yükselirken Fraport TAV Antalyaspor 37 puana yükseldi.

“Çok Daha Fazlasını Alabilirdik”

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, son anlarda galibiyeti kaçırdıkları için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi:

"Maçtan önce 1 puan razı olurdum. Ancak böyle bir maçtan sonra bunu kabul edemem. Bu maçta çok daha fazlasını alabilirdik. İlk 20 dakikada rakip daha iyiydi. Bunun da sebebi iki bekinin sürekli savunmamızı zorlamasıydı. Biz de 5'li savunmaya döndük. Oyun ortada geçti. İkinci yarıda kontrataktan harika bir gol attık. 'Kazandık' diye düşünürken son dakikada yanlış markajlar sonucu gol yedik. 3 puan alabilecekken 1 puanla sahadan ayrılmayı hazmedemiyorum. Belki yarın sakin kafayla düşününce 1 puana razı olabilirim."

“Kötünün İyisi”

MKE Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani, karşılaşmadan aldıkları 1 puanı kabul edebileceklerini dile getirdi:

“Net pozisyonlar bulamadık ama son dakikada 1 puan aldık. Kazansaydık iş bitmezdi ama bir puan almak kötünün iyisidir. Hiçbir zaman bu sahada 1 puana razı olmayız ama Kasımpaşa ve bu maçta aldığımız 1 puan bizi Ümraniyespor maçına daha dirençli çıkaracaktır."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Karşılaşmada her iki takım adına da golleri atan isimler öne çıktı. Güray Vural ve Felicio Milson, takımları adına dikkat çeken isimler oldu.