Ankaragücü Konya Deplasmanında 3 Puanın Sahibi Oldu

ANA SAYFAHABERLER → Ankaragücü Konya Deplasmanında 3 Puanın Sahibi Oldu

Ankaragücü Konya Deplasmanında 3 Puanın Sahibi Oldu

Ankaragücü Konya Deplasmanında 3 Puanın Sahibi Oldu

Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde arabam.com Konyaspor, sahasında MKE Ankaragücü’nü ağırladı.

Hafta içinde teknik direktörü İlhan Palut ile yollarını ayıran arabam.com Konyaspor, galibiyet hasretini 5 maça çıkarırken konuk ekip MKE Ankaragücü, Konya deplasmanından 3 puanla döndü.

MKE Ankaragücü’ne galibiyeti getiren golü dakika 51.dakikada Ghayas Zahid attı.

Sarı lacivertli ekip bu galibiyetle ligde puanını 22’ye çıkardı ve haftayı 11.sırada bitirdi.

Öte yandan yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojević ile ilk maçına çıkan arabam.com Konyaspor ise mağlubiyetin ardından 27 puanla 7.sırada kaldı.

“Beklediğimiz Gibi Oldu”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, karşılaşma sonrasında görüşlerini paylaştı. arabam.com Konyaspor’da yaşanan teknik direktör değişikliğinin maç hazırlığında kendilerini zorladığını söyleyen Erdoğan, "Karşılaşmaya video analizlerle çalıştık. İlhan Palut sonrasında Konyaspor'u analiz etmek zordu. Biz de Partizan'ı ve Gaziantep FK maçlarını değerlendirdik." dedi.

Buna karşın maç öncesi planlarını yaptıklarından ve takımının bu planı uyguladığını vurgulayan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü, beklentilerinin karşılandığını söyledi:

"Kafamızda nasıl oynayacaklarını planlamıştık. Beklediğimiz gibi oldu."

“2-3 Transfer Gerçekleştireceğiz”

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic ise takımıyla çıktığı ilk lig maçının ardından skordan dolayı üzgün olduğunu söyledi:

“Mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz. Futbolcular büyük baskı ve stres altındaydı. Bugün daha çok enerjiye ihtiyacımız vardı.”

Takımın gelişmeye ihtiyacı olduğunu da belirten Sırp teknik direktör, bu yönde yönetimle çalışmalar yaptıklarının altını çizerek, “Ara transfer döneminde 2 yada 3 transfer gerçekleştireceğiz. Yönetimle bu konuyu görüşeceğiz.” diye konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

MKE Ankaragücü, arabam.com Konyaspor karşısında 1-0 galip gelirken konuk ekip adına maçın en öne çıkan oyuncusu kaleci Gökhan Akkan oldu.

Gökhan Akkan, yaptığı 7 kurtarışla takımının maçtan gol yemeden ayrılmasını sağladı.

Diğer taraftan arabam.com Konyaspor’da ise bu sezonun formda isimlerinden Mame Diouf’un performansı takımına puan getirmeye yeterli olmadı.