Ankaragücü Evinde Fatih Karagümrük’e Mağlup Oldu

ANA SAYFAHABERLER → Ankaragücü Evinde Fatih Karagümrük’e Mağlup Oldu

Ankaragücü Evinde Fatih Karagümrük’e Mağlup Oldu

Ankaragücü Evinde Fatih Karagümrük’e Mağlup Oldu

Spor Toto Süper Lig’de 23.haftanın açılış karşılaşmasında MKE Ankaragücü, evinde VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı.

Saat 13.30’da başlayan mücadeleyi 2-0’lık skorla misafir takım VavaCars Fatih Karagümrük kazandı.

Fatih Karagümrük’e galibiyeti getiren golleri 45+1’de Mbaye Diagne ve 65.dakikada kullandığı penaltı ile Fabio Borini kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Fatih Karagümrük puanını 26’ya yükseltirken, Ankaragücü ise 22 puanda kaldı.

Ömer Erdoğan Maçın Ardından İstifa Etti

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, alınan mağlubiyet sonrası görevinden ayrıldığını açıkladı.

Maç ile ilgili yorum yapmayan Ömer Erdoğan, camiaya teşekkürlerini iletti ve şu sözlerle birlikte görevini noktaladı:

“Maçla ilgili yorum yapmayacağım, başka bir şeyler söyleyeceğim. Bunu söylerken zorlanıyorum ama bir karar aldım ve bugün görevimi bırakıyorum. Başlangıçta bizi buraya layık gördüğü için Faruk başkanıma teşekkür ediyorum. Oyuncularım çok iyi niyetlilerdi, bizim söylediklerimizi hem saha içinde hem de dışında çok gayretli şekilde yerine getirdiler. Ankaragücü taraftarı bana çok sahip çıktı, harika destek verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. Kalbimde çok farklı yer edindiler ancak bazı şeylerin değişmesi gerekti. Hem benim hem de kulüp için hayırlısı olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Ankaragücü en iyi yerlere gelir. Her şey için çok teşekkür ederim.”

“Gol Yemeyi Engellersek Daha İyi Yerlere Geleceğiz”

Galibiyetin ardından konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Çok önemli bir üç puan aldık. Galip geldiğimiz için mutluyum. Gol yememek önemli, bu sezon sadece 3 kere bunu gerçekleştirdik. Çok gol atan bir takımız ancak gol yemeyi de engellersek daha iyi yerlere geleceğiz.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Sahadan galibiyetle ayrılan VavaCars Fatih Karagümrük’te, Mbaye Diagne ortaya koyduğu performansla maçın dikkat çeken oyuncusu oldu.

Takımını öne geçiren golü de kaydeden Diagne, maç içindeki etkili oyunu ve yüksek gol beklentisi ile birlikte Pirlo’nun ekibini galibiyete taşıyan oyuncuların başında yer aldı.