Ankara’da Sessiz Maç

ANA SAYFAHABERLER → Ankara’da Sessiz Maç

Ankara’da Sessiz Maç

Ankara’da Sessiz Maç

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti.

Her iki takımın da girdiği pozisyonlardan yararlanamadığı mücadelede gol sesi çıkmazken taraflar birer puana razı oldu.

Sarı lacivertli ev sahibi bu skorun ardından ligde puanını 35’e çıkarırken Kasımpaşa ise 34 puana yükseldi.

“Yolumuza Devam Edeceğiz”

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “İlk yarıda sıkıntı yaşadık. Pas yollarını kapatma konusunda zorlandık. İkinci yarı oyununu tamamen kontrol altına aldık. Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik ama aldığımız bir puan çok önemli. Yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Hafta içinde oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçının önemine dikkat çeken Kafkas, “Önümüzde bir kupa maçı var. Final oynamak istiyoruz. Var gücümüzle kupaya asılacağız.” dedi.

“Oyunun Karşılığı Birer Puandı”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise mücadeleyi şu sözlerle değerlendirdi:

“İlk yarıdaki doğru tepkiler bize daha fazla pozisyon getirdi. Bunları golle sonuçlandırabilsek başka bir oyun olurdu. Oyunun ikinci yarısı da farklı bir formatta oldu. İlk yarının aksine o pas trafiğini daha hızlı ve daha doğru yerlere yapamadık. Üretkenliğimiz de azaldı. Top rakipteyken oyunu doğru bir şekilde oynadık.”

Yukatel Kayserispor maçında olduğu gibi MKE Ankaragücü karşısında da kazanmaya yakın olan tarafta olduklarını iddia eden Özdeş, “Kayserispor maçından sonra burada da kazanabilecek oyunu oynadık ama her iki karşılaşmadan da birer puan aldık. Bu beni mutlu etmiyor. Bugün iki takımın oyunun karşılığı birer puandı.” diye konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Karşılaşmada MKE Ankaragücü’nde Kitsiou ve Kasımpaşa’dan kaptan Tarkan Serbest, oynadıkları futbol ve mücadeleleriyle öne çıkan isimler oldular.

Bu iki ismin yanında kaleciler Gökhan Akkan ve Günay Güvenç de performanslarıyla öne çıkıp kalelerini gole kapatmayı başardılar.