Angelino: “Avrupa’da İleriye Gitmeye Çalışmalıyız”

ANA SAYFAHABERLER → Angelino: “Avrupa’da İleriye Gitmeye Çalışmalıyız”

Angelino: “Avrupa’da İleriye Gitmeye Çalışmalıyız”

Angelino: “Avrupa’da İleriye Gitmeye Çalışmalıyız”

Galatasaray’ın geçtiğimiz günlerde RB Leipzig’den kiraladığı İspanyol sol bek Angelino, GS TV’ye açıklamalarda bulundu.

“Erden Bey Çok Mücadele Etti”

Geçtiğimiz sezonu Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da kiralık geçirdikten sonra bu sezon RB Leipzig’e geri dönen Angelino, Galatasaray’a transferiyle ilgili sürecin uzadığından bahsetti.

"Galatasaray'a transfer sürecim, kulüplerin pazarlıkları nedeniyle uzadı. Ben çok istekliydim.” diyen İspanyol sol bek, “Erden Bey çok mücadele etti. Onların bu emeklerine sahada karşılık vereceğim." ifadelerini kullandı.

Daha önce Trendyol Süper Lig’de forma giyen birçok arkadaşının olduğuna değinen Angelino, ligi değerlendirdi:

"Süper Lig'de birçok tanıdık isim var, derbileri ve taraftar desteğini de biliyorum. Türkiye'de çok iyi oyuncular oynadı, bazıları arkadaşlarımdı. Konuştuğum herkes ligin ve takımların ne kadar büyük olduğunu anlattı."

“Ne Kadar İyi Olduğunu Görüyorum”

Angelino, gelen bir soru üzerine; futbolculuk döneminde Galatasaray, Inter, Beşiktaş ve milli takım formalarıyla ülke futbolunun efsaneleri arasına girmiş olan Okan Buruk’u o dönemde izleyemediğini belirtti.

Buna karşın Okan Buruk’un futbolculuk yeteneklerinin kaybolmadığını belirten 26 yaşındaki oyuncu, "Okan Buruk'u futbolculuk döneminde izleyemedim. Antrenmanda topu kontrol edişinden bile ne kadar iyi olduğunu görüyorum. Başakşehir'in başında olduğu dönemde rakip olmuştuk." dedi.

Galatasaray’daki hedefleriyle ilgili de konuşan Angelino, "Şampiyon olmak istiyoruz. Avrupa'da ileriye gitmeye çalışmalıyız. Takımda çok iyi oyuncular var. Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa'da daha iyi yerlere gelmek için sıkı çalışmalıyız." şeklinde konuştu.

Sol bek oyuncusu son olarak Galatasaray taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlandığını belirtti:

“Stadyumdaki atmosferle ilgili çılgınca videolar var. Oyuncu olarak orada bu renkleri temsil etmek inanılmaz bir deneyim olacak diye düşünüyorum.”