Altay Bayındır 4 Yıl Daha Fenerbahçe’de

ANA SAYFAHABERLER → Altay Bayındır 4 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Altay Bayındır 4 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Altay Bayındır 4 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, 2019/20 sezonu başında MKE Ankaragücü’nden 1.5 milyon € bedelle kadrosuna kattığı milli kalecisi Altay Bayındır’ın sözleşmesini uzattı.

Sarı lacivertli formayla geride bıraktığı sezonlarda 137 maça çıkan Altay Bayındır, 42 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı.

Bu süreçte 153 gol yiyen milli eldiven, Türkiye A Milli Futbol Takımı formasını ise 5 kez giydi.

Fenerbahçe’den Açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla uzatılan sözleşmenin 2026/27 sezonunun sonuna kadar süreceğini belirtti.

Sarı lacivertli kulübün açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“2019 yılından beri formamızı giyen, Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile sözleşmemiz 4 yıl uzatılmıştır.

A Milli Takım forması da giyen Kaptanımız Altay Bayındır, 2026-27 sezon sonuna dek Futbol A Takımımızın formasını terletecektir.

Altay Bayındırımızın, Fenerbahçemizin 1 Numaralı formasıyla kulübümüz efsane isimlerinden olacağına, başarıları ile yüzümüzü güldüreceğine inanıyoruz.

Kulübümüze transfer olduğu günden bugüne kadar duruşu ile örnek olan Altay Bayındır’a, Fenerbahçemizin çatısı altında ve hedeflerimiz yolunda nice başarılar diliyoruz.”