Ali Koç: “Taraftarlarımızdan Özür Dileriz”

ANA SAYFAHABERLER → Ali Koç: “Taraftarlarımızdan Özür Dileriz”

Ali Koç: “Taraftarlarımızdan Özür Dileriz”

Ali Koç: “Taraftarlarımızdan Özür Dileriz”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3-0 kaybedilen Galatasaray mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Koç, önlerinde uzun bir yol olduğunu ve taraftarların umutlarını kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

“İnşallah Şampiyon Olacağız”

Konuşmasına taraftarlardan özür dileyerek başlayan Fenerbahçe Başkanı, “Öncelikle taraftarlarımızdan özür dileriz. Böyle şeyler futbolda var. Toparlayacak kişiler de aynı kişiler. 3 puandan öte bir durum değil.” ifadelerini kullandı.

Kendi sahalarında bu tarz mağlubiyetlere alışkın olmadıklarını dile getiren Ali Koç, “Alışık değiliz tabii. Daha önceki sezonlarımızda 6-0, 4-0 yendiğimiz zaman biz şampiyon olamamıştık. Taraftarlarımız umutlarını kaybetmesin. Önümüzde daha çok uzun bir yol var. İyi oynamadık, bize yakışmadı ama inşallah biz şampiyon olacağız.” diye konuştu.

“Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz”

Yeni bir sayfa açarak kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Koç, “Böyle inişli çıkışlı zamanlar olabilir. Nasıl ki ‘ şampiyonluğun en büyük favorisi Fenerbahçe’ dedirten ekip bu takımsa, bu takım yine aynı takım. Yeni bir sayfa açarak ve kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi

Ali Koç önlerinde uzun bir süre olduğunu da sözlerine eklerken hem Jorge Jesus’a hem de oyunculara olan güveninden bahsetti.

Fenerbahçe Başkanı,“Önümüzde daha 19 hafta var, 4 puan fark nedir ki? Köprünün altından çok su akacaktır. Ben takımımıza ve hocamıza güveniyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.