Ali Koç: “Açıklanan Rakamlar %100 Yanlış”

ANA SAYFAHABERLER → Ali Koç: “Açıklanan Rakamlar %100 Yanlış”

Ali Koç: “Açıklanan Rakamlar %100 Yanlış”

Ali Koç: “Açıklanan Rakamlar %100 Yanlış”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, özellikle Galatasaray’ın Wilfried Zaha transferi ve Galatasaray yönetimi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Ali Koç’un sözlerinden dikkat çekenler:

 

“Açıklanan Rakamlar %100 Yanlış”

Ali Koç, Galatasaray’ın Wilfried Zaha transferi hakkında KAP’a açıkladığı rakamların gerçek olmadığını söyledi.

Koç, “Malum transferle ilgili biz görüştük. Yıllık rakam 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar %100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek ve Galatasaray yönetiminin, Fenerbahçe’nin 1959 öncesindeki şampiyonluklar için yaptığı başvuruya verdiği tepkiyi eleştiren Ali Koç, “Ne oluyor malum kulüp? Onun başkanı ve onu yanlış bilgilendiren arkadaşları kurulmuş makine gibi. Eskiden kurulmuş oyuncular vardı, kurardınız hep aynı istikamette giderdi. Yalanlar söyleniyor.”

“Dursun Özbek, hatırlarsanız, olay mahalline ilk katil gelir demişlerdi. Ne oldu? Komisyon kurulacağı haberi çıktıktan sonra ilk kim kafayı çıkardı? İlk kim topa girdi ve hala girmeye devam ediyor.” şeklinde konuştu.

 

Transferleri ve Geçen Sezonu Değerlendirdi

Transfer planlaması hakkında konuşan Ali Koç, “İncelediğimiz görüşmelere devam ettiğimiz çok futbolcu var. Transfer konusunda iyi gidiyoruz. Temmuz ayında neredeyse tüm transferleri bitirmiş olacağız." dedi.

Son olarak 2022/23 sezonu hakkında görüş belirten Fenerbahçe Başkanı, “Türkiye Kupası kazanılmış, Avrupa’da 100 küsürlerden 50 küsürlere atlamışız. Böyle baktığımız zaman hiç de fena olmayan bir sezon. Bir de aynanın öbür yüzü var. Derbiler, alt sıradaki takımlara kaybettiğimiz puanlar, hiç hesapta olmayan üçlü oynama sistemi…” cümleleriyle sözlerini sonlandırdı.