Ali Koç: "2-3 Tane Daha Nokta Atışı Transfer Atışımız Var"

ANA SAYFAHABERLER → Ali Koç: "2-3 Tane Daha Nokta Atışı Transfer Atışımız Var"

Ali Koç: "2-3 Tane Daha Nokta Atışı Transfer Atışımız Var"

Ali Koç:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda sarı lacivertli ekip adına önemli açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a olan güvenini dile getiren Ali Koç, “Hocamıza ve takıma sahip çıkmak durumundayız. Fenerbahçe'nin en büyük rakibi, Fenerbahçe camiasının kendisi.” ifadelerini kullandı.

“Biz Hakkımızın Peşindeyiz”

Ali Koç, 1959 öncesindeki şampiyonlukların incelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’nun kuracağı kurula da değinip “1959'den önce futbol oynanıyordu ya da oynanmıyordu… Buna karar verilmeli. Bizim amacımız rakibimize üstünlük kurmak değil. Onlar için tarih hiçbir şey ifade etmiyor. Biz hakkımızın peşindeyiz.” dedi.

“İyi Bir Transfer Politikası İzledik”

“İyi bir transfer politikası izledik. İsmail Kartal, Mario Branco, yardımcısı Okan Özkan ve Selahattin Baki ile yoğun bir çalışma yaptık.” sözlerini kullanan Ali Koç, bu transfer döneminde henüz transfer hamlelerini bitirmediklerini söyledi. Ali Koç, “2-3 tane daha nokta transfer atışımız var.”  diyerek taraftara da transfer konusunda mesajını verdi.

“Jesus Bizde Üçlü Oynatmaya Başladı”

Sözlerine Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’u eleştirerek devam eden Ali Koç, deneyimli teknik direktörün ilk kez Fenerbahçe’de üçlü savunma oynattığını vurguladı:

“Hayatında üçlü savunma oynatmamış hoca, bizde üçlü oynatmaya başladı.”

Ali Koç, bu konu hakkında “Neden böyle yapıyorsun?’ dediğimizde ise  'Siz anlamıyorsunuz, ben üçlü oynatmıyorum' dedi. Bu da bize nasip oldu.” açıklamasında bulundu.

“Aziz Yıldırım Konusu Kapanmıştır.”

Başkan Koç, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında da konuştu. "Sayın Başkan Aziz Yıldırım, hayatımda gördüğüm en cesur görünümlü ama hiç de cesur olmayan bir lidersiniz. Kamuoyu önünde karşıma çıkma cesaretiniz varsa, her söylediğinize cevap veririm. O güne kadar Aziz Yıldırım konusu kapanmıştır.” sözlerini kullanan Ali Koç, eski başkanı kamuoyunun huzuruna davet etti.

“Yıldızsız Forma ile Sahaya Çıkacağız”

"Kupa seremonisine 5 yıldızla çıktık. Komisyon kurulmasaydı 5 yıldız ile çıkmaya devam edecektik.” diyen Ali Koç, komisyon kurulma kararı sonrasında yıldızsız formayla sahaya çıkacaklarını da açıkladı. Ali Koç, “Komisyon kararına saygı göstermek, TFF'yi baskı altına almamak için yıldızsız forma ile sahaya çıkacağız.” dedi.