Alanya’da 4 Gollü Beraberlik

ANA SAYFAHABERLER → Alanya’da 4 Gollü Beraberlik

Alanya’da 4 Gollü Beraberlik

Alanya’da 4 Gollü Beraberlik

Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasının dikkat çeken maçında Corendon Alanyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı.

Maçın henüz 6.dakikasında Umut Güneş ile öne geçen taraf Corendon Alanyaspor oldu. İkinci yarıya daha etkili başlayan VavaCars Fatih Karagümrük, 59’da Fabio Borini ile skoru eşitledi.

Fabio Borini, kendisinin ve takımının ikinci golünü 79.dakikada atarak Karagümrük’ü öne geçirdi. Maçın skorunu belirleyen isim Alanyasporlu Ivan Cavaleiro oldu.

2-2’lik beraberliğin ardından Corendon Alanyaspor 25, VavaCars Fatih Karagümrük 22 puana ulaştı.

“Bir Puan İyi Ama 3 Puanı Kaçırdık”

VavaCars Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Andrea Pirlo, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Takımının ikinci yarıdaki performansını öven Pirlo, "İlk yarıda işler istediğimiz gibi gitmedi. İkinci yarıda daha agresif bir oyunla sahadaydık. 2 gol attık. Maalesef son dakikalarda gol yiyerek bir puanla ayrılıyoruz. Önemli ve iyi bir takıma karşı oynadık. Bu yüzden bir puan iyi ama 3 puanı da kaçırdık diyebilirim.” şeklinde konuştu.

“Karagümrük Takımı Çok Kaliteli Bir Takım”

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, maçın ardından verdiği röportajda ilk yarıdaki performansı övdü.

İtalyan teknik direktör, "Aslında ilk yarı gayet iyi oynadık. Maça da çok iyi başladık. Maçı kontrol ediyorduk, çok da şans bulduk. Maça başladıktan bir iki dakika sonrasında da golü bulduk. Sadece kötü olan bir nokta varsa burada o da ilk yarıda bir gol daha bulamamaktı.” ifadelerini kullandı.

Karagümrük takımını öven Farioli, “İkinci yarının ilk 15 dakikasında kontrolü birazcık kaybettik. Tabii Karagümrük takımı çok kaliteli bir takım, 15 dakika bile verseniz bir şeyler yaratabiliyorlar. Özellikle burada Borini'ye dikkat çekmek istiyorum. İnanılmaz bir performans gösterdi.” diyerek sözlerini tamamladı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

VavaCars Fatih Karagümrük’te maçı 2 golle tamamlayan Fabio Borini, bu sezon Süper Lig’de 13 gole ulaşmış oldu.