Ahmet Çalık Özlemle Anıldı

ANA SAYFAHABERLER → Ahmet Çalık Özlemle Anıldı

Ahmet Çalık Özlemle Anıldı

Ahmet Çalık Özlemle Anıldı

Gençlerbirliği, Galatasaray, Konyaspor ve A Milli Takım formalarını giydiği sürece sporculuğu, centilmenliği ve karakteriyle herkese örnek olan Ahmet Çalık'ın vefatının üzerinden tam 1 yıl geçti.

11 Ocak 2022’de Ankara, Gölbaşı’nda geçirdiği trafik kazası sonrası hayata gözlerini yuman Ahmet Çalık’ı Türk futbolunun bütün paydaşları ölüm yıldönümünde andı.

Türk futbolunda medya mensubundan futbolcusuna, teknik direktöründen önemli spor figürlerine kadar birçok kişi merhum Ahmet Çalık için sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunurken, başta Gençlerbirliği, Galatasaray ve Konyaspor olmak üzere birçok kulüp de merhum futbolcuyu andı.

Konyaspor Ahmet Çalık’ı Andı

Ahmet Çalık, geçtiğimiz yıl vefat etmeden önce son olarak Konyaspor formasını giymişti. Konyaspor ile başarılı bir sezon geçiren ve o dönemde takımının en kritik oyuncularından biri olan genç futbolcunun vefatı, bütün Konya şehri ve camia tarafından büyük üzüntüyle karşılanmıştı.

Vefatının birinci yıldönümünde eski futbolcusunu unutmayan Konyaspor, Ahmet Çalık’ı gün boyu yaptığı paylaşımlarla andı.

“Seni çok özledik” diyerek Ahmet Çalık’ın vefat haberinden duyulan üzüntüyü yansıtan bir video yayımlayan Konyaspor, günün ilerleyen saatlerinde de merhum ile yolları kesişen birçok futbolcunun düşüncelerine yer verilen bir paylaşım yaptı.

Galatasaray Antrenmana Ahmet Çalık Formasıyla Çıktı

Günün ilk saatlerinde tıpkı Konyaspor gibi Galatasaray da bir paylaşımda bulundu. Sarı kırmızılı kulüp paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Acımız halen çok taze... Seni çok özlüyoruz Ahmet… Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcumuz #AhmetÇalık'ı ölüm yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz!”

Buna ek olarak Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, bugün Hatayspor maçı için yaptıkları antrenmana Ahmet Çalık formasıyla çıkarak eski takım arkadaşlarını bir kez daha andı.